Jump to content

Marija222

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I ti si spremna danima gubiti vrijeme, jutra i jutra provoditi tražeći jednu staru pijanu gospođu koja ima ta 2 psa. Praktički bi skitnici uzimala nešto iste vrijednosti...pisala žalbe itd...Zašto??
  2. Ma sama mi je i priznala, i to pisanim putem, misleći da je tako neću prijaviti, tako da imam napismeno njeno priznanje, heh...Prijavila sam je već
  3. Marija222

    Krađa

    Ovako,bila sam na kavi kod jedne poznanice prošli petak, otišla sam na wc, i nakon toga sam primijetila da mi nema kreditne kartice, tj. one za bankomat.To sam vidjela tek drugi dan, ali znam da je od onda nemam.Čula sam se s njom i rekla da idem blokirati tu karticu, ona je rekla nemoj, kod mene je, pa sam mislila, ok, na miru sam.Ali ne, ispalo je da mi je ona nju ukrala dok sam bila kod nje, iz torbice.Dok nisam blokirala karticu, svaki je dan dizala više tisuća kuna, i brdo je puta pokušavala, ali nije uvijek uspjevala transakcija, jer imam dnevni limit.Onda mi je priznala da mi je ona ukrala, ali da je ne prijavljujem, da će mi to vratiti.Čekam 1 dan, drugi, ne vraća, kaže sad da mi je uplatila preko svoje banke na moj račun, ali da transakcija traje 24 sata.Ja to njoj ništa ne vjerujem, pošto sam bila u banci i dali su mi izvješće, zvali i u Zg centar, i saznala sam da mi je svih tih dana kada je govorila da će mi vratiti, i dalje pokušavala uzimati, nekih 50ak puta.Išla je čak do toga da kad joj bankomat više nije davao, ušla je u poslovnicu, i tražila ženu na šalteru novac, s mojom karticom.Kako je trebao dokument, ljutito je izašla. Dizala je s mog bankomata, s bankomata zabe, sa svih mogućih mjesta gdje se moglo, uglavnom, 13 000 kuna mi je ukrala. Ako je prijavim, je li mi onda mora vratiti odmah, ili kako to ide?Pošto ne vjerujem da mi je išta uplatila.
  4. Tražila sam, ali su mi odgovorili da ne znaju koliko se to isplati,kad troškovi idu na moj račun, i da dođe preko 700 kn.
  5. Ako bi mi netko mogao pomoći savjetom, bila bih zahvalna . Zaustavila me policija prije nekoliko dana,vozila sam i kolegicu.Policajac me pitao ako sam konzumirala alkohol, rekla sam da nisam, pošto sam popila 2 pića i mislila sam da ne može biti više od 0,5, kad ono, 1,46??!!Puhala sam doslovno 2 minute nakon popijenih pića. Dobila sam odmah kaznu od 2000 kn, plus kaznu za nemanje vozačke dozvole sa sobom (pa mi je nisu ni oduzeli),300 kn, s tim da mi nije upisana zabrana vožnje, ta je rubrika ostala prazna.Što to znaći?Dobila sam i uplatnice odmah.Da li naknadno može doći zabrana upravljanja vozilom?Policajac je još naknadno dodao da sam vozila krivudajući, ne znam da li je mislio na to što sam sjedila čudno, naime, bila sam na većem operativnom zahvatu i u bolnici do prije tjedan dana, te sam dobila upute da ne mogu neko vrijeme sjediti, nego u biti, poluležečki (pomalo smiješno zvuči,ali nije) još sam na ljekovima, i zbog teškog zdravstvenog stanja imala sam, i imat ću još, visoke troškove. Imam rok žalbe 8 dana od tog dana? Na što bih mogla uložiti prigovor? Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija