Jump to content

kameleon77

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Grad Zagreb je prodao stan,posjeduje m kupoprodajni ugovor,oni su nam ponudili otkup mi prihvatili ne znam po kojem zakonu
  2. Ugovor o prodaji stana se proglašava ništavnim
  3. Stan je odkupljen od grada Zagreba 1998. Što se tiče vlasništva napravljena je predbilježba na moje ime. U zk grad upisan kao vlasnik
  4. Poštovani, molim ako mi neko može pomoći. Nasljedio sam stan od pokojne tetke na osnovu ugovora o doživotnom uzdržavanju. U međuvremenu je donesena presuda da se ugovor koji je moja pokojna tetka sklopila sa gradom Zagrebom proglašava ništavnim. Gdje sam sada ja u cijeloj toj prići i da li imam pravo na naknadu s obzirom da sam uložio dosta sredstava u obnovu.
  5. Molim za pomoć! Jednom mom prijatelju se dogodila nezgoda na poslu,ozljedio je nogu. Problem je u tome što je u toj firmi zaposlen na ugovor na određeno vrijeme koji mu se produžuje svaki mjesec.Da li on može koristiti bolovanje pošto če mu oporavak trajati sigurno duže od mjesec dana inače u firmi su ga poslali na godišnji odmor kojega ima nekih 5 dana i upozorili ga da mu ugovor uskoro istječe,što činiti.
  6. Prije svega pozdrav svima i nadam se da če mi netko moći pomoći. Radi se o slijedečem.Osoba stanuje u stanu koji se vodi kao konfisciran za koji ima sklopljen ugovor o kupnji istoga sa gradom Zagrebom.Nije se mogla napraviti uknjižba vlasništva zbog toga što se nad određenom nekretninom vodio pravni postupak radi povrata prijašnjim vlasnicima,međutim ta tužba je več drugi puta odbijena. U međuvremenu sam sklopio ugovor o doživotnom uzdržavanju sa tom osobom i dala mi je punomoć za sređivanje svih tih papira vezano uz stan(osoba inače nepokretna i teže bolesna). Što bih prvo trebao učiniti da se ta osoba upiše kao vlasnica.
  7. Prije svega pozdrav svima i nadam se da če mi netko moći pomoći. Radi se o slijedečem.Osoba stanuje u stanu koji se vodi kao konfisciran za koji ima sklopljen ugovor o kupnji istoga sa gradom Zagrebom.Nije se mogla napraviti uknjižba vlasništva zbog toga što se nad određenom nekretninom vodio pravni postupak radi povrata prijašnjim vlasnicima,međutim ta tužba je več drugi puta odbijena. U međuvremenu sam sklopio ugovor o doživotnom uzdržavanju sa tom osobom i dala mi je punomoć za sređivanje svih tih papira vezano uz stan(osoba inače nepokretna i teže bolesna). Što bih prvo trebao učiniti da se ta osoba upiše kao vlasnica i što raditi u slučaju njezine smrti da li mi tu što pomaže punomoć s obzirom na to da ona nije upisana kao vlasnica u zemljišnjim knjigama. Unaprijed HVALA!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija