Jump to content

Mirnarijeka

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam i na vasem komentaru "propast_66"! Da se radilo o konzumiranju alkohola ne bi imala nikakvu primjedbu i platila bih kaznu, i upoznata sam s tim clan. 20!! No najvise me kao osobu vrijedja sto me uopce nisu zatekli kako tocim ili kako konzumiram vec su ulovili moju prijateljicu sa bocom neotvorenom na krovu od auta i mene s praznom casom!! S tim se da pretpostaviti da se radilo o konzumiranju ali ako nema dokaza,ne moze se napisati da sam konzumirala! No htjela sam reci da ja nisam kaznjiva po clan.20 vec clan. 3 stav. 2.!! Hvala
  2. Hvala vam na vasem komentaru, i odgovorit cu vam na vase sumnje odnosno na vasa zapazanja citanjem kroz retke! Moje ponasanje se uvijek temeljilo na postavanju prema drugim osobama, bile one starije ili mladje od mene, ili ako se kao u mom slucaju radi o policijskim sluzbenicima! Iskreno ne znam po cemu ste zakljucili da je moje ponasanje bilo neprimjerno, vjerovatno po tome sto sam pristajala na sve sto su po njihovoj duznosti trazili od mene, prisustvo alko-testu, zapise, poptis i sl. Pod br.2 komentar vam je bio da je moj navod odnoso moja prica ima neke neistinite cinjenice, odnoso da sam pisala lazi. Upravo suprotno, ja da sam pisala lazi, cemu onda svrha svega ostalo i kako bi to meni bilo od pomoci?! Jos jednom hvala!
  3. Dragi kolege! Zamolit cu vas da ako se nadjete u mojoj prici koju cu navesti ili ako imate slucajno ikakvog iskustva, molim vas da se po pitanju ove teme slobodno obratite ili ustupite vas savjet. Hvala Proslog vikenda, tocnije ove nedjelje 18.07.2010. u ranim satima dobila sam prekrsajni nalog i kaznu od 300,00 za konzumiranje alkohola na javnom mjestu, na prarkiralistu jednog kafica! U prekrsajnom nalogu pise da sam pocinila prekrsaj iz clanka 3. stavak 2., kaznjiva po cl.4, stavku 3. odluke o javnom redu i miru. Policajski duznosni su uocili moju prijateljicu koja je bila kraj svog auta na parkiralistu i koja je stavila bocu alkoholnog pica na haubu, u tom trenutku sam ja uocila policajsko auto i upozorila da makne bocu, s tim da sam ja imala PRAZNU CASU u ruci. Na to su se zaustavili policajski duznosnici i pitali "sto se tu dogadja i da li znate da je konzumiranje na javnom mjestu zabranjeno?!" Tu smo nastojale razuvijeriti policajske duznosnike kako se nije radilo o nikakvom konzumiranju, a na to su dodali da ako se na radi o konzumiranju stvar je o iZNOSENJU ALKOHOLA NA JAVNOM MJESTU?! Pri tome je pozvana patrola, preuzeli su moju osobu iskaznicu, i prijateljicinu vozacku dozvolu. Prijateljicu koju su uhvatili s bocom na haubi njenog automobila potpuno su zanemarili, dok su meni solili pamet ni krivoj ni duznoj, s tim da su jos trazili da provjere alko-test. Pristala sam! Napisali su kaznu kao sto sam i navela o konzumiranju alkohola na javnom mjestu sto uopce nije tocno, ali nije ih se dalo razuvijeriti, potpisala sam sve sto su trazili i prezula kaznu! Nisam, htijela uopce stvarati dramu ni ti se dalje raspravljati! U tom trenutku sam bila odlucila da cu kaznu platiti. Sutradan nakon vracenog fila od protekele noci i razmisljanja da uopce nisam kriva, nit nemam zasto placati nesto sto nisam napravila! Zato sam odlucila podici zalbu! U ovom slucaju sam prvi put, te me zato zanima vase misljenje kako bi vi postupili i olaksali mi daljnji postupak!! Srdacan pozdrav!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija