Jump to content

mobby

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zanima me da li ja mmogu tražiti pauzu za dojenje, ako moj muž koristi roditeljski dopust?
  2. Evo mene opet! Dogovorili se da će tata na roditeljski dopust, ali imamo problem sa njegovom firmom (MORH) i izdavanjem papira. Dobio je suglasnost, sli nije dobra i u HZZO-u je nisu primili. Kod njih se papiri jako dugo čekaju i bojim se da ih neće stići predati i neće moći koristiti roditeljski dopust! Do kad se najkasnije mora predati taj zahtjev u HZZO? On bi trebao početi koristiti dopust od 30.05.
  3. Imam i ja isto pitanje! Vračam se na posao u 5 mj., a nisam radila cijelu prošlu godinu. Samo što ja nisam u javnoj službi, nego u d.d. firmi! Da li netko zna imam li pravo na g.o. iz 2010?
  4. Pozdravv svima! 1.3. mi istiće 6 mj. porodiljnog dopusta. MM radi na drugom kraju Hrvatske, pa smo odlučili da on koristi zadnja 3 mj + ona 2 dodatna za tate, a ja ću biti s bebačem do njegovih 9 mj. Ali sad kaže mm da bi u firmi u travnju imali neki preustroj pa da ga možda vrate blizu kuće, u tom slučaju ja ostajem kući s bebom do godinu dana! E sad, mene zanima dali ja mogu predati doznake u hzzo kao da ostajem na porodiljnom i drugih 6 mj, pa ako mm ne dobije premještaj, prekinuti porodiljni i poslati njega? Ako netko nešto zna.....
  5. Depresivac hvala na informaciji! Bili smo jučer u Fini i podigli dividendu!
  6. Imam jedno pitanje, pa ako netko zna! Moj muž je bio izgubio to Rješenje s bodovima, pa ga je naknadno tražio i dobio. E sad, on nije dizao dividendu nikada. Jel on može sad s tim papirom otići u Finu po zaostalu dividendu ili mora čekati do 12 mj. kad se isplačuje? I dali uopće ima pravo na onu koju nije podigao lani i preklani?
  7. Pozdrav svima! Zanima me jel netko od djelatnih vojnih osoba koristio pravo na drugih 6 mj. porodiljnog dopusta? Čuo sam da se nakon 6 mj. bolovanja gubi postavljenje! Molim pomoć ako netko nešto zna!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija