Jump to content

martina555

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. jucer sam postavila pitanje vezano za uporabu lijekova, konkretno lijekova za smirenje i antidepresiva. Na propisanoj terapiji sam vise od 2 mjeseca (postoji lij.dokum). Pitanje je da li ti llijekovi mogu utjecati na rezultat poligrafskog testiranja i trebam li napomenuti da sam na terapiji ili ce me oni to sami pitati?
  2. hvala Talijanu na odgovoru! ima li netko sa slicnim iskustvom ili pravnik koji bi mi mogao dati konkretan odgovor? jesu li ti lijekovi bitni, treba li ih uopce spominjati da se piju? odnosno da li mogu utjecati na konacni rezultat ispitivanja?
  3. s obzirom da sam vecinu onog sto me zanimalo vec pronasla na forumu necu duljiti nego postaviti jedno pitanje, veyano uz poligrafsko testiranje. u cl. (yaboravila sam vec kojem) se navodi da se poligrafskom testiranju ne mogu podvrgnuti trudnice, djeca, osobe pod sredstvima za smirenje...... Zanima me, s obzirom da cu uskoro biti pozvana u mup (pretpostavljam i na poligraf) sta to tocno znaci, kojim osobama se smatraju osobe koje su pod sredstvima za smirenje jer ja sam na lijekovima vec 2 mjeseca, sve propisano od doktora. da li se terapija (Helex i Normabel)treba njima prijaviti i je li to smetnja za testiranje s obzirom da sam na konstantnoj terapiji?? Hvala!
  4. Da , imaš pravo!! Ali mislim da sam napravila veliko s..nje jer sam kad je to krenulo u početku u jednom mailu napisala da bum platila jen dio sam da se to završi i da radimo dalje. Al onda kad su izbacili ovaj iznos, hello!!?? Tak da SAD imam problem: jer po tvojim riječima oni mogu to iskoristiti protiv mene kao da sam ja tad priznala nekaj kaj nisam napravila!??? To je velki bed, jel??
  5. Hvala ti! Ajme koja psihijatrija, evo opet su me zvali i to da pazi sad: napisem zamolbu u kojoj ću tražiti da mi daju 2 tjedna da ću, jer kao sto sam navela u obrani da ne znam gdje je file jer ga nisam ni primila nikada, namiriti iznos od 40 000 kn(to je procjena vrijednosti) i da će mi onda dat da potpisem sporazumni!! Da ti pojasnim, u početku kad je počela ta frka, radilo se o nekih 2 000 kn i mislila sam si kaj SAD ak fali bum to nekak skrpala jer j 2000 ak mi je posao u pitanju. Al vraga na kraju pogle kaj su zracunali!! Otkud meni ta lova???? Kak da im napisem to kaj traže kad znam da niz imam nit bum imala tu lovu?? Da imam love odma bi uzela odvjetnika al nemam!
  6. Je u pravu si! Imala sam problem sa bolov i to se rjesilo tak da su mi za tih par dana za koje nisam imala doznaku pisali godišnji i onda se bo nastavilo i do dan danas sam na bo. To za sto me optužuju (na temelju izjave kolegice da je taj file predala meni i to je napisala u svojoj izjavi) apoolutno poricem i to sam napisala u službenom dopisu poslodavcu. Tu je sve stalo, to je bilo prije 20 ak dana i jučer me zove tajnica da su mi poručili da ako do danas ne dostavim to kaj traže da mi ide izvan otkaz!! Mi imamo sindikat al ja nisam član, a imamo i kolektivni. Kaj mi predlazes?
  7. A to je znaci na njima, hvala! Ma sve mi je ovo šok terapija i totalno sam zbunjena!!! Netko mi je lokalni dobrano smjestio a sam Bog zna kolko "gazde" znaju o svemu tome!? Jasno mi je da im ja smetam jer imam hrpu informacija koje im bas ne idu u prilog a kak god da okrenem, osta ja na cesti!!
  8. Hvala na odgovoru! Imam još jedno pitanje vezano za taj "sudski postupak" jer u tvom odg stoji "ako do njega dođe ". Da li taj izv otkaz obično znaci da iz njega ide automatski i neka kaznena prijava?? Jer ako mi to priljepe neću dok se to ne završi moći dobiti onu potvrdu da nisam kaznj. I da se protiv mene ne vodi kp, F..k, pa to može trajat godinama!!! Ima li netko iskustva s takvim nečim??
  9. Ok, vidim nema odgovora, može li onda savjet, odnosno smjernica: mogu li podnjeti zahtjev za zaštitu prava, ako da, gdje? Kome se to podnosi?
  10. Imam 2 pitanja: 1. Može li vam poslodavac dati izvanredni otkaz za vrijeme bolovanja? Na bolovanju sam već mjesec dana. 2. Kao obrazloženje su naveli zlouporabu položaja i pronevjeru, bez da je itko ista dokazao!!!!! Šta da radim???
  11. Od 12.07. sam na bolovanju. danas dođem kod svoje dr po doznake i ona mi kaze da je bio kontrolor i da mi je zakljucio bolovanje sa 24.07. oni su meni navodno pokušavali javiti ali nemaju dobar broj telefona. dobila sam nove doznake, sa novom dijagnozom ali od danas. i sada imam problem, od ponedjeljka do srijede nemam kako opravdati, lezala sam doma, nisam znala za prekid, nema mi tko potpisat kao neki go ta tri dana i u biti 3 dana sam izostala s posla bez opravdanja. bojim se otkaza!! ima li netko savjet sta da napravim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija