Jump to content

fricovica

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, moram na operaciju 01.10.2010 ali sam na burzi i imam naknadu do17.11.2010. Da li mogu otvorit kakvo bolovanje na teret hzzo? A poslje mi je bed kako ću nać posao? U kratkom periodu a oporavak traje najmanje 4 tjedna. Što tada ići prosit. Fricovica http://www.legalis.hr/images/subject/icon9.gif
  2. Poštovani, nemogu ništa nači od posla. Ima m jednu pekaru no tu radiš svaki dan 8 sati jedan dan slobodan AKO? Plača 3500 na ruke je r neće dat plaču na račun. godišnji 21 dan u to uračunata i nedelja , svaka nedelja radna u tjednu si slobodan sve je puno žohara. I tu ljudi kupuju kruh. Naravno prijavljen si na minimalac. Pauze nema. Dokle država bude podžavala takvo što. Gdje je taj radnik. Tako radi šip šop iskorištava ljude.dooookleee.
  3. Hvala na odgovoru. Sad mi recite još što dobivam ako ostanem na bolovanju jer mi bolovanje nije do kraja zaključeno. Da li ga nastavljam i onda se prijavljujem na burzu. Jer sam nekad tako nastavila bolovanje i tada mi je išao staž.
  4. A što ako ja ne želim naknadu za godišnji odmor nego ga želim koristiti fizički. Znači moraju mi dat godišnji.
  5. fricovica

    ozljeda na radu

    Imala sam dvije ozljede na radu s obzirom da sam rdila na mesoreznici. Na mesoreznici postoje neke zaštite koje drže salamu te su uklonjenje jer se trajna salama nebi mogla rezat ukoso znači morala sam rezat tako jer kupac želi. Da li imam pravo na odštetu?
  6. Poštovani, radim u trgovini od 26.10.2009. - 31.7.2010 znači nisu mi produžili ugovor jer je na određeno produživan po 1 mj. zadnja 3 mj. te vas stoga molim da mi ogovorite na pitanje koliko imam pravo na godišnji odmor a u protivnom da li mi ga smiju platit kao što su nekima platili? koliko su mi prije trebali reć o prekidu ugovora. ja sam to saznala danas, kad sam nazvala kako da dođem raditi sutra jer sam bila na bolovanju. Hvala unaprijed na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija