Jump to content

bgrgic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, pronašao samo zanimljiv tekst o sređivanju stanja u Katastru i Gruntovnici. Posebno su opisani postupci kada netko želi od izvanknjižnog,stvarnog vlasnika postati i knjižni vlasnik u Gruntovnici. Oni koji nemaju strpljenja čitati od početka mogu odmah na stranicu 11 i točku: 5.2. Pojedinacni ispravan postupak. Sve je detaljno, jasno, na dugo i široko objašnjeno. Meni je jako pomoglo. Istina o tome prije nisam imao blage veze, nisam razlikovao Katastar od Gruntovnice. Evo linka na uradak: http://www.pravnadatoteka.hr/pdf/gruntovnica.pdf Lijepi pozdrav, svima.
  2. Poštovani, - Čestica postoji na katastarskom planu. - Čestica postoji u katastru, tj. ima posjedovni list na kojem uz česticu stoji Napomena: "Podatak o broju zemljišno knjižnog uloška i identifikaciji nije verificiran". Inače, zadnja promjena u katastru za dotičnu česticu obavljena 2004. god (temeljem tamo navedenog akta). - ALI kad hoću pronaći u Gruntovnici podatke za tu česticu, dobijem poruku da ta čestica nije pronađena. Je li problem u gornjoj napomeni (... nije verificiran) ili gdje drugo. U svakom slučaju, kako doći do podatka o vlasniku? Zahvaljujem na odgovoru!
  3. Zahvaljujem na odgovoru, Pirgo! Nudi se na prodaju jedna druga, meni zanimljiva, čestica koje za razliku od prethodne, nema u Gruntovnici. Postavit ću to pitanje koa novu temu, da bude vidljivije ako slučajno još tko ima ili bude imao takvu situaciju. Lijepi pozdrav, i još jednom hvala.
  4. Poštovani, 1) Čestica postoji ucrtana na katastarskom planu 2) Čestica postoji u Gruntovnici u ZK ulošku zajedno sa susjednom česticom. (ZK zložak je verificiran) 3) Čestica NE postoji u Katastru, kad ju tražim dobijem poruku "Katastarska čestica broj 3403/7 ne postoji u bazi podataka". Što je činiti da se to sredi u Katastru, tj. da se pojavi i Posjedovni list za tu česticu? Zahvaljujen!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija