Jump to content

mjaut

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. budući da se niko nije oglasio :hvala: , pretpostavit ću da nitko stvarno nema nikakvo iskustvo sa takovim stvarima (a ne da je ovo samo u kobajage forum, a inače čitaonica..) nego ako iko ikada zatreba sličnu informaciju i sreća ga posluži pa završi na ovim stranicama mali info: unatoč svim navedenim okolnostima nikakva frka nije bila za vizu. Pitali su doslovno tri pitanja, kažnjavanja se nisu ni dotakli (od dodatne dokumentacije je imao samo potvrdu poslodavca da nije pred otkaznim rokom i garantno pismo od rodice na čije vjenčanje ide...) that's it! btw, dok smo čekali ja sam malo prisluškivala (diskrecija na nultoj razini) pa mi se učinilo da više pilaju ove šta poslovno idu tamo i studentiće na razmjeni nego turiste... eto.. stay lazy, fat people!!
  2. ma daaaj.. tajne službe će čitati ovu poruku i onda će odmah znati da je to on i još će ga zatvoriti. malo manje csi-a gledati.. Niko ništa ne zna a? Hrvatski pravni portal? someone? anyone?
  3. imam slično pitanje...zanima me više praksa, pa ako netko ima iskustva... dečko je u prošlosti kažnjavan zbog zloupotrbe droga i šta sve ide stim, i više prometnih prekršaja. Imao je mislim, dvije uvjetne koje su izvršene (zadnja prošle godine), i više novčanih kazni.Ove uvjetne su prvo bile zatvorske kazne ali su mu to odmah promjenili u uvjetne, tako da u zatvoru nije bio.. U međuvremenu nije kažnjavan..Od počinjenja tih djela prošlo je skoro 10 godina al se ovo sa sudovima malo odužilo jer je on u međuvremenu bio u komuni nekoliko godina i od tog perioda se stvarno sve promjenilo, dečko sad radi i vodi jedan uredan život. U aplikaciji za prijavu za vizu pitanja o kažnjavanju je negirao. U srijedu ide na razgovor u ambasadu i zanima me koliko oni to mogu provjeriti, šta mogu saznati, i ako pitaju o tome može li se vaditi na nekakvu rehabilitaciju ili nešto.. Hvala..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija