Jump to content

malalulu

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zahvaljujem na odgovoru nakon dosta vremena-nije me bilo na forumu. meni je bilo čudno čak sam išla provjeriti u ured za gospodarstvo koje mi je izdalo rješenje oni su uporno tvrdili da mogu jao jao..po tom pitanju sreća da sam zatvorila obrt inače bi kad tad zaradila kaznu ...pozdrav!
  2. Pozdrav! Molim Vas odgovor na jedno pitanje: Kad sam otvarala obrt navela sam da između ostalog želim pružati usluge izrade i održavanja web stranice, u obrtnici imam sljedeće djelatnosti: -81.22 ostale djelatnosti čišćenja zgrada i objekata -82.11 kombinirane uredske administrativne uslužne djelatnosti -79.90 ostale rezervacijske usluge i djelatnosti povezane s njima -69.20 računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti;porezno savjetovanje Sjedište obrta je na otoku, u županijskom uredu za gospodarstvo su mi rekli da izradu web str. mogu obavljati u okviru ovih djelatnosti iako to nije nigdje precizno navedeno. Da li kao obrtnik mogu izdati račun za usluge izrade i održavanja internet stranica? Srdačan pozdrav!
  3. Pozdrav! Molim Vas odgovor na jedno pitanje: Kad sam otvarala obrt navela sam da između ostalog želim pružati usluge izrade i održavanja web stranice, u obrtnici imam sljedeće djelatnosti: -81.22 ostale djelatnosti čišćenja zgrada i objekata -82.11 kombinirane uredske administrativne uslužne djelatnosti -79.90 ostale rezervacijske usluge i djelatnosti povezane s njima -69.20 računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti;porezno savjetovanje Sjedište obrta je na otoku, u županijskom uredu za gospodarstvo su mi rekli da izradu web str. mogu obavljati u okviru ovih djelatnosti iako to nije nigdje precizno navedeno. Da li kao obrtnik mogu izdati račun za usluge izrade i održavanja internet stranica? Srdačan pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija