Jump to content

pazisad

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da li je moguće i kako podijeliti okućnicu obiteljske kuće sa jednim zajedničkim ulazom je li moguće pravnim putem (u slučaju nemogućnosti dogovora stanara) zatražiti pravo na isključivo korištenje pripadajućeg dijela okućnice koja je trenutno prostor (svačiji i ničiji) nebrige i odlaganja raznih materijala i otpadaka i sl.
  2. Registriran: 30.8.2010 Mjesto: Broj objava: 2 susjed je dogradio kuću na način da je vrt ispred svoje kuće pretvorio u betonsku prostoriju cca 10 za 5 metara koja se svojom dužinom i širinom nalazi na granici mog dvorišta. navedeno je učinjeno prije deset mjeseci u dogovoru sa jednim od triju vlasnika obiteljske kuće u kojoj stanujem. moj pristanak kao ni pristanak trećeg, odsutnog, vlasnika nikada nije dobio ali je građevinu žurno dovršio. mogu li još uvijek prijaviti ovaj slučaj, kome da se obratim i postoji li zakonski rok za reakciju na ovu bespravnu gradnju.
  3. susjed je dogradio kuću na način da je vrt ispred svoje kuće pretvorio u betonsku prostoriju cca 10 za 5 metara koja se svojom dužinom i širinom nalazi na granici mog dvorišta. navedeno je učinjeno prije deset mjeseci u dogovoru sa jednim od triju vlasnika obiteljske kuće u kojoj stanujem. moj pristanak kao ni pristanak trećeg, odsutnog, vlasnika nikada nije dobio ali je građevinu žurno dovršio. mogu li još uvijek prijaviti ovaj slučaj, kome da se obratim i postoji li zakonski rok za reakciju na ovu bespravnu gradnju.
  4. pazisad

    okućnica

    da li je moguće i kako podijeliti okućnicu obiteljske kuće sa jednim zajedničkim ulazom je li moguće pravnim putem (u slučaju nemogućnosti dogovora stanara) zatražiti pravo na isključivo korištenje pripadajućeg dijela okućnice koja je trenutno prostor (svačiji i ničiji) nebrige i odlaganja raznih materijala i otpadaka i sl.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija