Jump to content

El-Nino

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da,a tko će meni nadoknaditi štetu zbog ovog isključenja? U biti su oni sa svojim isključivanjem napravili propust a ne ja,iako sam platio nesporni dio.
  2. Dakle,bez obzira što do isteka ugovora imam još godinu dana mogu raskinuti ugovor bez plaćanja preostalih mjesečnih pretplata?
  3. Poštovani,molio bih savjet... Dobio sam od Vip - a abnormalno velik tel. račun,na isti sam poslao prigovor s povratnicom te platio nesporni iznos računa. Nedugo nakon toga onemogućili su mi odlazne pozive i slanje sms poruka bez ikakvog kontaktiranja ili odgovora na prigovor. Zanima me kakva su mi prava i imam li pravo na raskid ugovora bez plaćanja penala? Zahvaljujem.
  4. Možda kakva preporuka za odvjetnika?
  5. Nisam rekao da se nalazim u evidenciji kažnjavanih,nego se nalazim u evidenciji MUP - a kao kazneno prijavljen i to se prilikom provjere vidi.Zato me zanima može li se i na koji način to brisati.Upravo zbog toga me se i provjerava svaki put,dok neke koji nisu evidentirani se ne dira.
  6. Poštovani,MUP je podnio kaznenu prijavu protiv mene. Istu je DORH odbacio,tako da niti nije bilo suđenja. Zanima me,pošto sam i dalje nekažnjavan i posjedujem uvjerenje o istom,je li ikako moguće da me se obriše iz MUP - ove evidencije zato što često imam problema prilikom prelaska granice,rutinskih pregleda i sl.? I ako je moguće kome se točno treba obratiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija