Jump to content

nanac

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. imam račun koji je blokiran radi ovrhe.račun je zbog vođenja dospio u minus kad ja uplatim iznos i dovedem račun u pozitivan fina sline novce ja sam opet u minusu,a banka šalje opomene po 50,00kn i tako u nedogled.u banci sam probala na sve načine oni kažu pa kako to,s tim se još nismo susreli.molim vas ako netko ima nekakvo rješenje. puno hvala
  2. molim vas da napišete da li ste šta rješili jer imam isti problem sa pbz?
  3. dana 18.9.2010 stradala sam kao kupac u jednoj trgovini tako što mi je izložbena lutka sa oko 2,30m pala na glavu.imala sam posjekotinu na glavi koja mi je šivana,pogvrgnuta sam liječenju nezrolog,psihijatar.ispunila sam zahtjev za odštetu kod osiguranja od te trgovine,isti su mi odbili u cjelosti.firma u kojoj se to desilo je poznata španjolska kompanija koja odbacuje svaku krivnju.kontaktirala sam odvjetnika koji mi je rekao da nije siguran da ćemo dobiti i da se može desiti da izgubim i da moram drugoj strani platiti troškove.moram napomenutu da lutke na toj visini nisu bile pričvršćene,da smo mi sa police uzeli artikl koji smo razgledali i da je u tom trnutku sa suprotne strane pala lutka.zid na kojem su police je pregradni.zanima me dali da tužim ili da sve zaboravim?
  4. imam dvije ovrhe na plaću.zanima me da li ja dug koji mi je ostao na ovrsi mogu podmiriti u cjelosti tako da se ovrhe prekinu i ako može kome se moram obratiti.jedna ovrha je za t mobile a druga u rba banci.
  5. da li se mogu sa tekućeg računa skidati dvije ovrhe i da li se blokira račun ako se za ovrhu uzima od plaće
  6. a šta ako su dvije ovrhe da li se prvo otplati jedana pa druga ili koji je postupak
  7. na plaći koja mi je opterećena kreditom imam ovrhu koju otplaćujem.na zadnjoj platnoj listi prikazana je još jedna ovrha.zanima me da li će mi skidati obadvije ovrhi i koja je daljnja procedura.
  8. imam tekući račun u pbz.u drugoj banci imam dug od oko 50000kn.dali banke imaju kakve reprograme da mogu zatvoriti dug u drugim bankama. hvala
  9. ja imam zapisnik od hitne pomoći koja je došla i odvezla me i svu lječničku dokumentaciju
  10. dana 18.09.bila sam u jednom trgovačkom centru sa obitelji.prilikom razgledavanja robe u jednom dućanu pala mi je lutka na glavu dok sam držala dvogodišnje dijete.došla je hitna pomoć odvezli su me i sanirali mi ozljedu.iz tog dućana mi se nitko nije javio .zanima me što sad?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija