Jump to content

neonka

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je neonka objavio

  1. Trebala bi pomoć, naime živim u stanu kao zaštićeni najmoprimac. Prije par dana sam dobila rješenje od firme Državne nekretnine kako se povećava iznos najma sukladno povećanju vrijednosti etalonske cijene građenja u Osijeku (NN 100/12). To uopće nebi bio problem da ne traže da u roku od par dana platim razliku u cijeni najma od 1.4.2014-30.6.2016. od nekih 550,00 HRK. Također, apsolutno nigdje na odluci nije navedeno gdje se može uložiti žalba na donesenu odluku. S obzirom da u tom zakonu (NN 100/12) nigdje nisam našla da imaju pravo retrogradno potraživati plaćanje razlike u najmu, zanima me kako da postupim i kome se mogu žaliti jer ne mislim plaćati nešto za što apsolutno nisam ja kriva jer sve uplate najmanine su išle po njihovim uplatnicama koje su poslane i na vrijeme. Hvala!!!
  2. Zamolila bih ukoliko netko ima vremena da mi pošalje najnoviju skriptu za DSI, VSS na mail: majajaksic0@gmail.com hvala
  3. trebala bi malu pomoć, zaustavila me policija zbog pretjecanja preko pune, i vozila sam 80 km a bilo je dozvoljeno 60, policajac je nešto zapisivao rekao da ću dobiti poziv na prekršajni sud i to je to bez da mi je išta drugo rekao. sada me zanima što mogu očekivati i zašto neću dobiti kaznu nego poziv na sud?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija