Jump to content

ilegalna

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, zanima me može li diploma stečena u BiH koja je priznata u RH i prema kojoj su djelatnici zapošljavani na radno mjesto učitelja defektologa postati nepriznata samo na temelju tužbe Komore koja smatra da polaznici fakulteta na kojem je diploma stečena nisu dovoljno kompetentni? Napominjem da je studij u BiH o kojem govorimo koncipiran prema Bolonjskom procesu i do sad nije bilo nikakvih problema u nostrifikaciji diploma u RH i zapošljavanju. Hvala!
  2. Hvala svima na pomoći!! Lijep pozdrav!
  3. u tome slučaju zastara je trebala nastupiti?
  4. Poštovani, hvala puno na pomoći! Još samo jedna bitna stvar koju sam zaboravila napomenuti. Radi se o prekršaju navodno počinjenom 15.03.2010., pod tim datumom me terete za dnevnu kartu, a rješenje o ovrsi je stiglo krajem 11. mj. 2012. Nije li trebala nastupiti zastara? Prekršajni se progon ne može pokrenuti kad protekne 2 godine od počinjenja prekršaja. HVALA! Lijep pozdrav!
  5. Poštovani! Proučila sam ZOO, dakle prema njemu je li moguće da mi daju kaznu za dnevnu kartu koju nisam primila u ruke? Molim Vas još mi samo to objasnite i neću više dosađivati! Hvala unaprijed!
  6. Poštovani! Hvala vam puno na odgovoru i pomoći, proučit ću spomenute zakone svakako! Lijep pozdrav!
  7. Poštovani! Unaprijed se zahvaljujem na pomoći i ispričavam na smetnji! Prije par mjeseci stigla mi je ovrha od strane Crtorada za kaznu dnevne karte koju nikad nisam dobila. Pišem prigovor. Na temelju prigovora je ovrha stavljena van snage. Zatim dobivam poziv na sud. Molim za pomoć, što uraditi kako bih barem smanjila kaznu, jer se nemam kome drugome obratiti! Hvala puno!! Lijep pozdrav!!
  8. Poštovani! Zanima me, u koje sve svrhe se koristi finalni (glavni) nacrt za izgradnju kuće, pošto smo dobili 4 primjerka. Kamo i kome ih moramo priložiti dalje? Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija