Jump to content

Ana12345

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. cigo1, hvala na ohrabrenju!!!!!! Napisala sam im dopis na ime glavnog pročelnika, te su me jučer zvali i obavjestili da će mi isplatiti sve što su zbrljali i ranije nisu htjeli isplatiti. Žalosno je da se za svoj novac moraš na ovaj način boriti, no to je realnost. Cigo1, hvala još jednom!!!!!!
  2. Hvala, upravo to ću i napraviti. Nastavak slijedi...
  3. Ispričavam se ako je tema na krivom mjestu i molim da se premjesti na ispravno. Radi se o tome da kao redovni student primam stipendiju grada zagreba, no referentica koja to obrađuje je izgubila moju potvrdu o redovnom školovanju i nisam dobila isplaćeno za prošli mjesec. Sad sam ponovno dostavila potvrdu, ali mi ne žele isplatiti ovo što su zbrljali jer kakti ne mogu. Studiram ekonomiju tako da znam da se sve greške u računovodstvu mogu ispraviti ako ima volje. Radi se o njihovoj grešci!!! Žalila sam se njenom šefu koji me otkantao. Baš me zanima dal bi oni tražili isplatu neisplaćenih sredstava da su dobili "greškom" manju plaću. Što da radim i kome da se žalim i tražim isplatu za koju su me zakinuli?
  4. U opomeni ne piše ništa o očitovanju, niti se spominje ikakav rok. To sve izgleda nekako poluamaterski napisano. Čak nije ni poslano preporučeno, već običnom poštom. Teoretski, oni ne znaju je li to uopće stiglo. Ona se ne želi s njima prepucavati, niti odgovarati na to, jednostavno bi to sve ignorirala, ali opet ne zna, što ako dođe do tužbe? Možda bi bilo pametnije imati nekakav papir gdje piše da ona sve te optužbe odbacuje kao neosnovane???
  5. ok, ali onda i ja isto tako mogu nekome poslati istu stvar, i reći da me kleveta, mogu izmisliti bilo šta i reći da to ta osoba govori. wtf???
  6. One se poznaju, ali već dugo nisu u kontaktu, a ova očito hoće bilo kakav konkakt, pa makar i ovako.
  7. Molim savjet. Prijateljica je dobila od jednog odvjetničkog ureda opomenu pred tužbu za klevetu, od osobe s kojom uopće ne komunicira, ni putem sms-a, ni maila, niti ima ikakvog kontakta s njom. Smije li ta osoba poslati tu opomenu preko odvjetničkog ureda, s obzirom da nema nikakve dokaze za klevetu, već njena mašta i očito previše slobodnog vremena su razlog tome? Prijateljica je u šoku i ne zna kako da se postavi prema tome.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija