Jump to content

Klaba

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru, i ja pretpostavljam da je tako; tako je najlogičnije budući da staž u pravnoj osobi traje duplo, ali gdje to piše, tj. čime je to regulirano? :hvala:
  2. Dakle, situacija je sljedeća: radim kao pravnik u pravnoj osobi cca 1 god. Imam priliku prebaciti se kod odvjetnika gdje bi nastavio vježbenički staž. Zanima me kako bi mi se ovo vrijeme provedeno u pravnoj osobi računalo, tj. da li bi mi do pravosudnog falilo još cca 6 mj. ili se vrijeme provedeno u pravnoj osobi nekako dr. računa (budući da za stjecanje uvjeta za pravosudni ako se radi u pravnoj osobi treba duplo; 36 mj.), pa ako netko zna bio bi mu zahvalan. Hvala.
  3. Još jedna od uspješnih mjera naših vladajućih u suzbijanju nezaposlenosti. Teško da će to zaživjeti...a apsurd nad apsurdima je da se više ne može niti volontirati, raditi za ništa ...
  4. Pa evo jedan od novijih(makar meni) vrsta koja se postavlja kod vrle odvjetničke elite , osim pitanja o trudnoći i sl. je i čime se bave roditelji, pa u slučaju da su nekakvi obrtnici i sl. mogli bi prebaciti svoje predmete kod tog odvjetnika i tom vrlo čednom odvjetniku donijeti posla. U tom slučaju podoban si za zaposlenje.
  5. Ma ja sam se prijavio i slučajno išao vidjeti na njihove web str. i vidim da su objavili raspored testiranja, inače na kućnu adresu nisam dobio ništa, a vjerojatno ni neće slati ništa-bez veze.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija