Jump to content

BANO

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je BANO objavio

  1. Bok!Vidim da su problemi slični kod svih pa zato molim nekoga da mi odgovori dali su mi dobro obračunali mirovinu.Dragovoljac,hrvi 30 trajno,33 godine staža,profesionalna 30 rat-70 civilno nije ptsp nego stradavanje,čin časnički namjesnik u mirovinu iz MUP-a i izračun mi je 3600 dali je to u redu.Sada mi doktor priprema obradu za ponovno vještaćenje na hzzmo te mi je došlo do pogoršanja stanja kralježnice u toj mjeri da je opet za operaciju a i godinu dana se lijećim kod psihijatra diagnoza43.1 i f 54 a zbog kralježnice sam bio i hospitaliziran nekoliko dana.Dali imam šanse povećati omjer ili bar doći u opću.
  2. Bok!Imam 47 godina,dragovoljac,hrvi 30 trajno,32 god.staža,u mirovini sam od 2010 god.profesionalna 30 rat 70 civilno,u mupu od 1991 god.Hrvi imam na konto ozljede kralježnice no i nakon pogoršanja stanja bio sam pred 3 mjeseca na ponovnom vještaćenju te mije ostala profesionalna.Unazad nekoliko mjeseci posjećujem psihijatra te me interesira dali da kada budem ponovo išao na invalidsku da dostavim i nalaze psihijatra i dal bi to pomoglo da dobijem opću nesposobnost i koji postotak gore na rat mir.Ako ima netko ko zna neka odgovori.Hvala!
  3. Bok!U profesionalnoj mirovini sam od 2009 god.,HRVI 30 stalno,rat 30 mir 70 časnički namjesnik,stradavanje na prvoj crti kralježnica.Prije mjesec dana nakon dvije godine i nakon neprekidnog liječenja i pogoršanja stanja kralježnice bio sam na mirovinskoj komisiji te mi je ostala profesionalna tj.ništa od opće.Inače sam dosta i psihički nestabilan u zadnje vrijeme zbog neprestanih bolova i problema sa kralježnicom pa molim dali netko zna dali mogu prilikom odlaska na novo vještaćenje za opću nesposobnost dostaviti i dokumentaciju psihijatra i dali to utječe pozitivno ili negativno na komisiju.
  4. Evo rudar ja sam ti bio na vještačenju 19.10. a riješenje pošto su me odbili došlo je 28.11 za devet dana a ako ne dobiješ brzi odgovor znači da su ti nešto mjenjali.Ma vezano za žal2009 godine žalio na riješenje pa ništa samo je trajalo 8 mjeseci no tada mi je pasalo jer sam imao još plaću u 100 postotnom iznosu.Pošto je prošlo 2,5 godina od tada i stanje mije je u pogoršanju no ####### neda opću niti veći omjer no kolko mi je poznato imamo pravo svakih 6 mjeseci(ako je to točno)na vještaćenje pa sada opet nove papire pa kod ######## dok joj ne ######## pa će valja dat nešto.Ako ima ko slićnih problema nek se još nadoveže.
  5. Eto prijatelji moji stiglo mi riješenje nažalost odbijenica ostaje profesionalna kao i isti omjer.Piše tako da nalazom i mišljenjem ovlaštenog vještaka i dalje postoji profesionalna nesposobnost za rad a kontrolni pregled nije potreban.Gore nisam naveo da sam sve vrijeme bio djelatnik Mup-a.Neznam više šta dalje kako da se žalim i dal to ima smisla ili ponovo novi nalazi pregledi liječenje je i tako stalno u tijeku.Ako neko ima savijet neka mi napiše kome da se javim i kako dalje.Na području sam Primorsko goranske županije.
  6. hvala kompa kolko si čekao riješenje i kolko ti je vća mirovina.
  7. Hvala doćim nema brzog riješenja nešto se valjda mijenja na bolje bar se nadam.
  8. Bok!U mirovini sam od 9 mjeseca 2009 godine sa činom časnički namjesnik,HRVI 30 % trajno,omjer rat mir 30-70,profesionalna nesposobnost,32 god staža sa benificijom.Mirovina mi je sada 3.600 kn.Pred deset dana sam ponovo na vlastit zahtjev sa novim nalazima i pogoršanjem stanja kralježnice zbog koje imam i hrvi(operacija a sada ponovo pogoršanje)na vještačenju kod vještaka u hzmo,bila je ista doktorica kao i prije 2 i pol godine te mi nakon pregleda dokumentacije nije ništa rekla već da ću sve dobiti na kućnu adresu.Neznam dal netko ima takvo iskustvo i šta mi se za nadati dal ću dobiti opću i dal se sa samom općom predmet šalje i kodr.taborskog za povećanje omjera tj.ako dobijem opću dal ima šanse da se malo poveća i omjer.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija