Jump to content

3xD

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molila bi vas odgovore na nekoliko pitanja> 1. Koji zakoni , pravilnici i sl.reguliraju pitanja produzenja njege za dijete s tezim ostecenjem zdravlja ili SRV za isto? 2. Kakve su mi sanse za produljenje buduci da mi dijete u travnju puni 3 godine (komisija bi trebala biti malo prije toga), a trazimo produljenje radi uzimanja lijekova koji imaju imunosupresivno djelovanje i alergiju na kravlje mlijeko i jaja? Svako iskustvo i pomoc dobro su dosli i hvala!
  2. Pozdrav Molio bih vas za pomoc: Djelatnost kojom se namjeravamo baviti (proizvodnja hrane) iziskuje da prostor u kojem ce se obavljati proizvodnja bude registrirani poslovni prostor. Prostor koji bi mi koristili je trenutno registriran kao stambeni. Što je potrebno (koji papiri) da se stambeni prostor prenamijeni u poslovni prostor ? Hvala unaprijed svima na odgovorima!
  3. Hvala ultra Da li moze neki link na zakone koji to propisuju (minimalne tehnicke i sanitarne uvjete za ovu djelatnost-proizvodnja tjestenine) ? ili kamo se obratiti za dobiti ove informacije?
  4. Hvala anamih Da li to znači da prostor u kojem bi se djelatnost obavljala mora biti registriran kao poslovni prostor ?
  5. Pozdrav Molio bih vas za pomoc u vezi slijedece situacije: Namjeravamo otvoriti d. na kucnoj adresi. Osnovna djelatnost bila bi proizvodnja tjestenine koja bi se obavljala u kuci mojih roditelja. Da li je za takvu djelatnost potrebno da prostor u kojem ce se obavljati proizvodnja bude registrirani poslovni prostor ? Ako da, sto je potrebno da se stambeni prostor prenamijeni u poslovni prostor za obavljanje djelatnosti proizvodnje ? Hvala unaprijed svima na odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija