Jump to content

lucy_luu

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na savjetima i newbie i utjerivaču. Zbilja cijenim jako Vašu pomoć u ovako mučnoj situaciji. I ovo zadnje ću zbilja i učiniti. Nisam se javila par dana jer nećete vjerovati čak nisam dobila niti jedan poziv ni sms.A s dotičnim sam se vidjela sad neki dan da on mene malo zastaši(valjda je i njemu muka od svega pa i zato)i objasni da ja prekinem s pisanjem sms-a,odnosno da se točnije izrazim ,valjda je mislio na prosljeđivanje,jer drugačije poruke od mene ne stižu. Uglavnom,sad kad sam mu dokazala da ja ovo sve prolazim zahvaljujući njemu i kad je konačno priznao,opet on pita što da radi,kako da joj začepi usta. I pazite sad,opet pita da se udam za njega. Da ne duljim,jer ovo više ništa nije normalno,zgadili su mi se oboje. Za početak najmanje što mogu učiniti je zastrašiti je. Jer na koncu,kako ona ne radi,a on je uzdržava ako već nju i to ne bude diralo,bude njega pa ako je ne zaustavi sud bude on jer kad je lova u pitanju...uuu. Bit će brz i djelotvoran. Puno hvala svima.
  2. Hvala Moco i Brunella što ste podijelili svoja razmišljanja. Duga je priča šta mi je to trebalo.Naravno da mi nije trebalo. Nemam opravdanja za sebe. Samo mi je krivo što s njim i kad sam se čula on ni sam ne zna što da radi,a onda još pita mene što ja želim da učini. Kaže da sam ne može živjeti,a ja se ne želim udati za njega. Na moje pitanje zašto je lagao da je rastavljen odgovorio mi je da se nadao da ću prije ili kasnije pristati. Sve njene sms-ove u zadnje vrijeme njemu prosljeđujem,nakon čega među njima valjda bude još gore. Njoj se trudim ne odgovarati.Možda mi se omaklo 2-3 puta ,a i zbog toga žalim. U početku su i pozivi i poruke bili na odbijanju,ali sam mislila da je poruke bolje ostaviti da dolaze da vidim do kud će se stvari odvijati u slučaju tužbe. Sad zapravo nisam sigurna što učiniti. Promjena broja neće puno pomoći budući da zna moje ime. Molim i dalje Vašu pomoć. Hvala.
  3. Poštovani, iako sam na slične probleme naišla na forumu, ipak mi nije posve jasno što uraditi u mom slučaju. Naime, zadnja 2 mjeseca na moj broj mobitela stižu poruke prijetećeg i uvredljivog sadržaja te pozivi koje sam istina stavila na odbijanje jer više to ne mogu trpjeti. Sve poruke koje sam primila sam ispisala u ova dva mjeseca i otišla na policiju,na što sam dobila odgovor da budući da mi je poznata osoba koja stoji iza toga da oni ništa tu ne mogu već da mi samo ostaje privatna tužba. Poruke i pozive upućuje prevarena žena mog bivšeg,dok je on tvrdio da je rastavljen.Sad se povukao.Zanijekao. Ja imam njegove sms-ove i Cd sa slikama koje pokazuju da se radilo o dužoj vezi.Znala sam da žive zajedno zbog djeteta ,ali je tvrdio da su rastavljeni i mene moljakao da se udam za njega. Sadržaji poruka idu u ovom smjeru:Kurvo i sl... prijeti mi da će na mom fakultetu i radnom mjestu posjetiti me,zvati poslodavca, kolege ispričati što sam ja i sl. Zove na telefon mojih roditelja.Srećom,još ih nije dobila jer su izvan RH.Mučno mi je čekati dan kad će se to sve desiti. Zanima me što konkretno učiniti i kakve su mi šanse? Gdje se obratiti i na koji trošak da budem spremna? Zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija