Jump to content

Goc222

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imaš pravo, mislim da ću ići pred sutkinjom iskreno i kulturno i nadati se da će mi smanjiti kaznu i mjesece i da policajci neće praviti probleme.
  2. Ma jok, nisam bio pripit ni blizu nemam što lagat na tekmi smo popili malo i parkirali dalje a oni zaustavili odma pri ukljucivanju u promet gdje sam predo kljuceve drugoj osobi koja je odvezla kuć. Zanima me kolka je kazna i što za odbijanje alkotestiranja? A drugi pandur nije čuo kad sam reko da neću potpisat jer mi je tak svejedno bilo oću neću al ovaj je brže bolje napiso da odbijam potpisat. E i da tražim dobrog prekršajnog odvjetnika u Osijeku.
  3. Pozdrav svima prvo.Proučio sam sve što se tiče članka 282. stavka 4 ZSPC-a. Sad sljedi pitanje s obzirom da trebam savjet jer mi nije jasno. Situacija je sljedeća bila, prometni policajci su me zaustavili i htjeli podvrgnuti alkotestiranju što sam odbio uključujući i alkotest i potpisati taj zapisnik i kao komentar dao da sam prije 8 sati popio jednu litru piva što su oni i napisali u zapisnik, nikakvo testiranje i privođenje nisu spominjali nego su samo napisali zapisnik (te mi oduzeli dozvolu na 8 dana) u kojemu je jedan od policajaca bio bogu iza nogu te došao do automobila te ga je drugi pitao da li je čuo da ja odbijam na što je ovaj rekao da je. Hvala bogu pa imam tri svjedoka koja mogu posvjedočiti da ovaj izvjesni gospodin nije čuo niti riječi što smo mi pričali apsolutno. Što mene zanima sad, s obzirom da je istinito ovo 1 litra piva u 8 sati, i moja glupost odbijanja (po novom zakonu to je kao da sam priznao da imam više od 1,5 promila)zbog straha je što ja mogu sad napraviti pravno gledano da izbjegnem kaznu. Da li postoji mogućnost zastare neke ili tako nešto slično, bio bih vam zahvalan na vašim odgovorima i nadam se da taku glupost neću ponovit što se tiče alkotestiranja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija