Jump to content

cctom

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo mene opet sa svojim problemom... zanima me koja su moja prava ukoliko sam potpisao gore navedeni ugovor (koji očito nije u skladu sa zakonom, ali se to ustanovi 6 godn nakon njegova potpisivannja)....u kojem se od mene očekivalo to i to (doktoriram)...da napravim u određenom periodu (8 god prema zadnjem ugovoru, 6 prema predzadnjem)...i onda mi netko ustanovi da rok nije 8 god nego 6..i da tih 6 ističe za mjesec dana? obzirom da nisam ja sastavljao te ugovore, niti inicirao njihovo potpisivanje a ni raskidanje, zanima me postoji li način ( sa pravne strane) da stvari istjeram na čistac...jer smatram da nije moja greška to što Uprava Faxa loše radi posao....
  2. isto tako....ako netko treba snosit posljedice, vjerujem da to nisam ja, nego Uprava? ili griješim?
  3. Može li se ugovor potpisan 2004. retrogradno otkazat i pod kojim okolnostima? Tj...recimo da se sada ustanovi da iz bilo kojeg razloga nisam ni trebao potpisat taj ugovor (dulji)....mi neko kaže da mi je taj nevažeći? Da pojednostavim....ukoliko mi se otkaže ovaj na 8. jer očito netko misli da nije po Zakonu...a Ugovor od mene traži da moram to i to (tj doktorirat) i sada netko ustanovi da taj na 8 nije trebalo potpisat kaj da radim? Mislim onak jednostavno...mislim da imam 8 god...a onda mi netko kaže da imam 6 i da mi tih 6 ističe za mjesec dana?
  4. Hvala, tako se i meni čini. Međutim čini mi se da kolege u mojoj upravi misle drugačije. Postoji li način da se potpisani ugovor raskine mimo potpisivanja obiju strana? npr...da taj ugovor nije potpisan Prema zakonu ili tako nešto?
  5. Ovako situacija je slijedeća: Radim na Sveučilištu, u svojstvu asistenta. 2004 sam potpisao ugovor na 6. god. Dva tjedna kasnije sam dobio ponudu za raskid tog ugovora (potpisan od strane Dekana i mene) te novi ugovor na 8. god. Sve 5.(u skladu sa preporukom Ministra, naime tako piše u odluci o raskidu) Međutim 2006 je kružio papir na kojem piše da smo potpisali ugovor na 6. god, te da smo u tom roku dužni napravit to što se očekuje (tj. doktorirat) potpisan od strane Tajnika faxa. Onako, obzirom da nisam pravnik i tehničke sam struke, zanima me tko je tu lud. Može li se jednim takvim papirom stavit van snage ugovor u kojem striktno piše da se ovaj od 6. god stavlja van snage, te da je važeći taj na 8.(koji je i zadnji potpisan).
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija