Jump to content

prhud

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U mjestu gdje su me slikali je ogranicenje 50km/h, naseljeno mijesto. Na slici se vidi samo zadnji kraj auta i ispred mene znak ogranicenja 70. Zasto bi placao sliku, isao sam pogledati sliku i nista nisam morao platiti.
  2. A kako da to dokazem dali smijem traziti kopiju slike u PU, ili da samo navedem u zalbi da su me slikali u blizini znaka?
  3. Dali se moze zamjeniti ova kazna za opomenu? Ako se moze napisati cu nekoga tko nije kaznjavan posljednju godinu, jer sam ja u prvom mjesecu ove godine vec platio kaznu za brzinu. Dali to sto su me slikali u blizini znaka kakva olakotna okolnost, jer sam nacuo da nebi smjeli mjeriti brzinu 300m od znaka ogranicenja. Dali je to tocno?
  4. Dosla mi je doma kazna da sam pocinio prometni prekrsaj kaznjiv po cl.53 st.5 zakona o sigurnosti na cestama. Koliko sam shvatio zakon to je kazna 1000kn bez kaznenog boda. Danas sam isao pogledati sliku i slikali su me odostraga! Nekih 100m ispred mene se vidi znak ogranicenja 70kmh, a ja sam vozio 81 kmh. Dali imam osnove za zalbu? Pitao sam dolje policajca i on mi je rekao da tu kaznu ne mogu zamjeniti za opomenu, dali je to istina? Koje su mi druge opcije, novca za platiti kaznu nemam, nisam niti siguran dali sam ja vozio ali 2000-5000kn nebi riskirao. Hvala unaprijed na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija