Jump to content

FRENKIPAS

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je FRENKIPAS objavio

  1. Molio bih savjet te iskustvo ukoliko ga netko ima, naime 5 godina sam praćen i prisluškivan bez znanja, dok mi bivši Načelnik centra SZUP-a, nije to službeno otkrio i priopćio. Sada želim obaviti uvid u svoj dosier. Nakon toga želim tužiti RH, odnosno ovlaštenu instituciju, za naknadu šete, povredu ljudskih prava i sve ono što može potpasti pod ovakve i sl. slučajeve. Da li netko od Vas ima slićna iskustva i saznanja te molim savjet i pravnu pomoć!
  2. Tražim hitnu pomoć: podnio sam prigovor protiv sutkinje općinskog suda koja me je na javnoj sjednici u svojoj sudnici izvrijeđala i oklevetala. Nisam bio nazočan na raspravi već su mi sudionici prenjeli što je izjavila i to su mi pismeno potvrdili. Nakon toga podnio sam prigovor Ministru pravosudja i Predsjedniku suda koji su me uredno otkantali štiteći sebe. Osim što mogu podnijeti kaznenu prijavu koju će takodjer DORH odbaciti kads vidi odgovor Ministra, ili mogu podnijeti privatnu tužbu koju će na istom sudu takodjer izgubiti jer vrana vrani ne kopa oči, mogu li od nekoga tko je dovoljno stručan i ima sličan slučaj pokrenuti pred nekim višim instancama stegovno postupanje protiv sudca i kome. Tko je taj u ovoj državi tko može natjerati Ministra da obnovi postupak i ponovo pretrese slučaj jer je razvidno da su se štitili. <I zanimljivo, expresno sam dobio odgovor. Zanimljivo za pravosuđe koje čekaš godinama da ti rješi spis.
  3. Molio bih pomoć i savjet pravnika ili osobe koja je imala slično iskustvo. Naime tražio sam izuzeće sutkinje i Predsjednica suda me glatko odbila, ne čitajući spis i razloge zbog kojih tražim izuzeće. To je bilo vidljivo iz odgovora Predsjednice suda kao i iz izjave sutkinje koja je u manipulativnom odgovoru obrazložila Predsjednici nešto sasvim treće iako je u zapisniku uneseno ono što sam ja pojasnio kao razlog. Po tome sam zaključio da se podnesci uopće ne čitaju. Sada bih zatražio izuzeće cijelog suda, Predsjednika suda i zatražio preseljenje u neki drugi grad, bliže mome gradu. Na koji se način to može zatražiti, na koji članak zakona se pozvati i da li netko zna kakva je sudska praksa po tom pitanju. Unaprijed se zahvaljujem na svim iscrpnim odgovorima.
  4. U tijeku sam prepiske s HT-om oko isporuke brzina na internetu. Imam ugovor za FLAT i 10 Mb isporuku. Počesto se dogadja da mi se isporučuje samo 2 ili 3 do 5 Mb/sec. U odgovoru HT stoji da oni jamče 95% isporuku brzina ali se to ne dogadja. Već sam uputio žalbu na odgovor Povjerenstvu. Ne očekujem ništa bolje. Naime, protivim se da mi se uredno ispostavlja račun za 10Mb a dobijem manje. Jasno mi je da me ignoriraju. Na moj zahtijev da mi mjesečno ispostavljaju ispis isporučenih brzina odgovaraju da je to tehnički nemoguče. Molim Vas ukoliko je već netko imao slična iskustva, posebno iz Udruge potrošaća, odgovorite mi kako natjerati HT da ispostavlja račune za samo isporučeni dio. prema Zakonu o zaštiti potrošaća, potrošać za javnu uslugu mora platiti samo ono što mu je isporučeno. Kakva je daljnja procedura ukoliko Povjerenstvo donese negativno mišljenje ili odluku. da li se žaliti Udruzi ili podnositi sudsku tužbu te kako i s kojim mjeračima brzina izići na sud /CARNET ili sl./Postoji li već netko tko vodi sličan spor?
  5. Poštovana, nadam se da nisam zakasnio, ali ja upravo vodim dva sudska spora s HT-om kako se sada po novome zove. Objedinili su se u zajedničku tvrtku. Kako kod nas sustav pritužbi ili prepiske s HT uopće ne funkcionira /bahatost/, jedino što Vam preostajeje: pustite da Vas tuže za spor male vrijednosti i naoružajte se s iskustvima s ovog foruma i sudske prakse. Rado ću Vam pomoći iz vlastitog iskustva. Naime, HT je toliko bahat i bezobrazan svi bi gradjani trebali prestati masovno plačati svoje usluge jer nas zakidaju i bezočno potkradaju. Nije u pitanju da li ste Vi u pravu ili ne, već je istina da im niži sudovi bezpogovorno vjeruju. Stoga, slobodno mi napišite što preciznije što se trenutno dogadja. Vrlo rado ću Vam pomoći ako budem znao.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija