Jump to content

poriluk

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

    Nikad
  1. dvd bi preuzeli samo ako svi potpisemo dopis koji bi mi napisali... nesto tipa... nasa imena i adresa ime studia i adresa primopredjni zapisnik 1 dana xx.xx.xxxx. su ime i predime mladenca i mladenke preuzeli DVD bez dodatne naknade jer su slike i album jos u izradi (ili nesto slicno tome jer zelim da imamo dokaz kako smo preuzeli samo DVD i to cak nakon 45 koje imamo u ugovoru). ovaj zapisnik je sastavljen u x istih primjeraka te je prvi za... do x za... muz ime i prezime potpis zena ime i prezime potpis za studio ime i prezime potpis
  2. ime studia datum: datum vjencanja telefon studia UGOVOR O FOTO-VIDEO USLUGAMA ZA VJENCANJE MLADENAC: IME I PREZIME, TEL: BROJ MOBA, ADRESA: NJEGOVA MLADENKA: IME I PREZIME, TEL: BROJ MOBA, ADRESA: MOJA CRKVA: PRAZNA CRTA U PRAZNA CRTA SATI. RESTORAN: IME HOTELA POCETAK PRAZNA CRTA OPCIJE VRSTA SLIKA, NISTA NIJE ZAOKRUZENO, ZAHVALNICE BR KOMADA (BR KOMADA) POSEBNE NAPOMENE: POSLIJE 2-3 DANA PHOTO SESSION ODRZAT CE SE NIJE UPISANA LOKACIJA U TRAJANJU MINIMALNO 60 MIN. 1. STUDIO ZADRZAVA PRAVO POTPUNE KREATIVNOSTI PRILIKOM IZRADE FOTO I VIDEO ARANZMANA KAI O PRAVO STILSKOG IZRAZAVANJA, TE CE SE POTRUDITI ISPUNITI ZAHTJEVE MLADENACA, ALI NE JAMCI ISTO. 2. STUDIO SE OBVEZUJE DA CE FOTOGRAFIJE I DVD ISPORUCITI U ROKU OD 45 DANA POCEVSI OD PRVOG PONEDJELJKA NAKON VASEG VJENCANJA. 3. MLADENCI SE OBVEZUJU NA POTPUNU SURADNJU S FOTOGRAFOM I SNIMATELJEM (POSEBNO GLEDE LOKACIJE I TRAJANJA PHOTO SESSIONA) JER U SUPROTNOM STUDIO NE JAMCI ZA KVALITETU I KREATIVNOST FOTO I VIDEO URADAKA. 4. MLADENCI PRISTAJU DA STUDIO KAO NOSITELJ AUTORSKOG PRAVA VIDEO I FOTO ZAPISE KORISTI U SVRHU SVOJE PROMIDZBE DA-NE (NISTA NIJE ZAOKRUZENO) 5. U CIJENU JE UKLJUCENO MAXIMALNO 14 SATI RADA ZA SNIMATELJA I FOTOGRAFA. OSNOVNA CIJENA PRAZNO ZAHVALNICE PRAZNO DOSTAVA ZAHVALNICA PRAZNO UKUPNO PRAZNO AKONTACIJA: 500,00 KN ZA MLADENCE POTPISALI OBOJE ZA STUDIO POTPISAO FOTOGRAF (MISLIMO DA JE VLASNIK ON ILI NJEGOVA ZENA)
  3. bilo je 160 ljudi, samo sala je bila cca 10.000 eur, + crkva, muzika, cvijece, vaze, catering i cuga i kod jednih i kod drugih u totalu cca 15.000,00 eur (bez prstenja, odijela, vjencanice, cipela, firuza isl + cca 3.500 eur) foto paket je trebao biti odabran naknadno, a papir ipak ima naziv UGOVOR...
  4. koliko bi mogao trajati proces ako dodje do toga? do koje cifre se mogu popeti sudski troskovi i troskovi odvjetnika? od oka godisnje? da li m i netko moze preporuciti nekog solidnog odvjetnika kome ovaj predmet nece biti minoran?
  5. Sto mislis pod izvansudskom nagodbom? da kresnemo neku cijenu uz prijetnju tuzbe?
  6. hahahaaa, meni bas i nije smjesno jer dogovor je dogovor!
  7. 18.09.2010. godine sam se udala i u braku je sve u redu. Mi smo za slikanje i snimanje angazirali jedan fotografski studio. Za isti smo se odlučili jer su moje dvije kolegice imale angaziran isti studio te smo mi bili zadovoljni njihovim fotografijama i video snimkom. Samim time smo ocekivali istu profesionalnost i u nasem slucaju. Dogovorili smo se za snimku od sat i pol te album, ali nismo precizirali paket jer su nam oni predlozili da to mozemo odluciti i kasnije. Uplatili smo kaparu od 500,00 kn (imamo potvrdu, ali nemamo ugovor vec neki papir koji ima sve potrebne pretpostavke kao i ugovor, ali nema taj naziv), a oni su napravili video koji nismo preuzeli, a slike, kako oni kazu, su izgubili jer im se pokvario disk na koji su ih prebacili. Oni, navodno na sve moguce nacine pokusavaju povratiti slike, ali su sad vec u trecoj firmi u Hrvatskoj koja pokusava vratiti te datoteke. Njihova slijedeca opcija je slati disk van RH jer su nasi radnici i poduzeca neodgovorni. U cijeloj prici je interesantno to sto nas cijelo vrijeme „obradjuju“ da budemo spremni da slike nikada ne dobijemo. Opcija povrata duple kapare nas ne zanima. Nama osobno je ovo najvece zivotno razocaranje, a da ne spominjem kako to nije nas problem sto je njima „riknuo“ disk (nismo mi krivi sto oni ne rade backup). Da stvar bude bolja fotograf kaze, mrtav hladan, kako se to njima vec prije dogadjalo, ali nikada do sada, nikada prije, nisu izgubili podatke... Mi ne zelimo nista manje od onoga sto smo se dogovorili. Sto nam je ciniti ukoliko ne dobijemo album? Nama ta opcija ne dolazi u obzir, ali svejedno molim bilo kakav pravni savjet!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija