Jump to content

senida

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tražim odvjetnika za prekršajno i prometno pravo, Varaždin
  2. Zahvaljujem na odgovorima. Da li dokazana veća brzina od dozvoljene drugog vozila može dovesti do određenog postotka krivnje drugog vozača? Ili mi se potez angažiranja prometnog vještaka jednostavno ne isplati?
  3. Nazalost, meni se nalazio znak stop. Svjesna sam vlastite krivnje, ali takodjer muci me cinjenica sto brzina drugog vozila nece biti utvrdjena ni time na neki nacin sankcionirana.
  4. Lijep pozdrav, Molila bih Vas za pomoć. 5.4.2013. dogodila mi se prometna nesreća. Prilikom skretanja ulijevo sa sporedne na glavnu cestu krivo sam procijenila brzinu kretanja vozila na glavnoj cesti. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela vozila u prednji lijevi bočni dio mojeg vozila (vozila se rotiralo i prešlo u suprotni trak u koji sam skretala). Nesreća se dogodila na dijelu ceste na kojem je dozvoljena brzina 40km/h. Brzina drugog vozila nije utvrđena (nema policijskog uređaja na tom dijelu ceste, nije bilo tragova kočenja, cesta je bila mokra uslijed padanja kiše). Materijalna šteta je manja, vozačica drugog vozila naknadno je zatražila liječnički pregled te su njezine ozljede okarakterizirane kao lake. Izvjesno je da će vozačica drugog vozila tražiti odštetu za zadobivene lake ozljede, što mi je činiti prilikom ročišta na prekršajnom sudu? Tražiti putem prometnog vještaka utvrđivanje brzine drugog vozila? Vrijedi li išta rotiranje drugog vozila i udar suprotnom stranom vozila?
  5. postoji li testiranje prijavljenih kandidata ili nema testiranja? da li je testiranje isto kao prilikom zapošljavanja u državnu službu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija