Jump to content

Ja_1

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja_1

    Plaća u ministarstvu?

    Poštovani molim za odgovor one koji znaju provjeren podatak. Naime, zanima me kolike su plaće u ministarstvima za osobe s VSS, s radnim stažom 3 godine, npr. na radnom mjestu - stručni suradnik?Barem otprilike...Hvala unaprijed!
  2. Poštovani molim za odgovor one koji znaju provjeren podatak. Naime, zanima me kolike su plaće u ministarstvima za osobe s VSS, s radnim iskustvom?Barem otprilike...Hvala unaprijed!
  3. Poštovani, imam kratko pitanje i molim da mi netko pomogne. Naime, sa završenim fakultetom, položenim državnim stručnim ispitom i 3 godine radnog iskustva radim na određeno u jednom odjelu JLS. Novom sistematizacijom radnih mjesta, premještena sam u sadašnji odjel na mjesto kolege koji je otišao u mirovinu. No, ja iako radim sav njegov posao, dakle došla sam na njegovo radno mjesto, nisam raspoređena na njegovo radno mjesto, već mi je plaća smanjena za više od 4 posto, a dalje sam na ugovoru na određeno. S druge strane, prije par mjeseci, došla je nova kolegica u drugi odjel,s također VSS, a raspoređena je na mjesto žene koja je umirovljena, dobila je stalni radni odnos (radi toga) i plaću veću za 4 posto. Prošla sam Zakon o drž. službe. i namješt., ali nisam pronašla odgovor na svoje pitanje. Najgore je što mi ugovor traje sada do 22.11. i strah me išta uopće pitati. Zašto ja nisam dobila veću plaću ili makar stalni radni da donekle imam neku sigurnost. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija