Jump to content

sanelaemanuel

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. porodiljni mi je zavrsio u 7 mjesecu .29.7. Kada Sam rodila Emanuela. Pocela sam raditi 15.7.2008. Pa sam bila na porodiljom. Imam ugovor na neodređeno vrijeme. Od 7_ do 1.10. sam radila od 7- 13 i od 18- 2 ujutro svaki dan tako se radi u sezoni.A od 1. 10 kad su sezonci otisli doma ostali smo ja i moj sef. i od tada radim od pola 9 trebam doci ranije do 13 i od 17 do 23. svaki radni dan a nedjeljom od 13- 23. Po ugovoru mi stoji da imam dan slobodan. godisnji Da radim 8 sati. Ali u stvarnostito nije tako. Moram raditi jer imam malog sina.Ali mi je tesko jer sam preiscrpljena.Hvala. strah me bilo sto reci da nedobijem otkaz. mada sam milon puta htjela otici. vec imaju prijave od radnika. i trebaju platiti odstete ali se samo zale na presude.
  2. Hvala svima na pomoci.Htjela Bih pitati sto je najbolje napravit ako vas sefovi iskoristavaju mmaksimalno.Radim u piceriji i spala sam na to da sve od pripreme tijesta, sendvica prodaje sve cinim sama. nemam ni jedan dan slobodnog u tijednu .radim svaki dan od 8-13 i popodne od 17-23 nekad i duze.a nedjeljom od 13-23 stvarno sam vec fizicki u nemogucnosti to izdrzat . Ja sam na otoku. Pomozite mi....Koliko god sve nacinili uvjek traze jos....Hvala.
  3. ne on je otsao zivjeti u svoju kucu a ja sam u stanu u kojem smo zivjeli. sto trebam sad ja i moj sin napokon imamo mir.molim Vas.
  4. sad je vec 2 dana on u svojoj kuci dolazi samo po stvari, govori svima kako sam ja sve ovo unistila. sto treba sad dalje. osjecam tako sad unutrnji mir. ali sto dalje?sto sad treba uciniti...strah me je...on sad glumi dobricinu.
  5. Molim Vas pomozite nalazim se u takvoj situaciji da ja i muz vise nemamo nikakve odnose vise puta me je udario porazbijao sve u domu .Zadnji put sad prije nekoliko dana pokusao me je udaviti ,moja majka koja cuva nase dijete dok radim je usla placuci i molila da prestane. on mi je pretio da ce mi biti malo ovo mjesto gdje sad zivimo. Nas sin cim on progovori visim tonom pocinje vikati no no no, jer nezna jos govoriti. zeljela bi samo da se raziđemo na miran nacin a koliko god pokusavala to bi zavrsilo velikom svađom.Strah me njega. ovdje imam stalan posao dobru placu. Mogu se brinuti za dijete. Nezelim njega iskljuciti iz odgoja i uskratiti mu ga ali se bojim za nase zivote. On ima 22 godine imao je lose dijetinjstvo roditelje koji su pili. Njegova majka me je htjela kolcem sacekati i udariti po trbuhu da izgubim bebu kad sam prvi put dosla u njegovu kucu, pa sam otisla iz nje. Drugi put moj sin i ja smo dozivjeli velike traume od nje kad smo se ponovno vratili nakon smrti njegovog oca u tu kucu. on trazi opet preseljenje tamo. ja vise nemogu to podnjeti. Jedan dan te neko vrijeđa a drugi dan govori da te voli. danas bi ona trebala doci. strah me je svega najvise zelim dobro dijetetu. Treba mi pomoc bilo kakva .Hvala Vam.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija