Jump to content

zen2510

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, molila bih pomoć u vezi jednog postupka,naime proglašena sam krivom za prometnu nesreću na sudu nakon sudskog vještačenja, na kućnu adresu dobila sam rješenje suda, kaznu, sudske troškove i troškove sudskog vještaka, na to rješenje napisala sam zamolbu da mi omoguće obročno plaćanje jer nisam u mogućnosti plaćati sve odjednom, to je bilo prije godinu i pol i nisam dobila nikakav odgovor, što bi bilo najbolje da sada radim? Da krenem plaćati i sama si odredim par obroka jer se bojim kamata koje bi mi mogli zaračunati kad mi pošalju nešto jer to tek onda neću moći platiti hvala puno
  2. nije bio prigovor nego zamolba da mi se olakša plačanje na neki način
  3. Pozdrav, dobila sam kaznu kao okrivljenik prometne nesreće i sudske troškove te troškove sudskog vještaka negdje u 1 mj,kako nisam trenutno u financijskoj mogućnosti da to platim napisala sam zamolbu da mi na neki način omoguće da to lakše otplatim i već mi 6 mj nisu ništa odgovorili niti išta slali.Trebam savjet što da sada radim, bojim se da mi nebi nabili neke bijesne kamate ili ovrhu a novaca i dalje nemam
  4. auto je već popravljen iz vlastitog troška,umanjen mi je bonus, jer drugi vozač nije ni imao osiguranje. ja želim da me se oslobodi krivnje i ne želim plaćati za nešto što nisam skrivila u trenutku kada sam ja pogledala i krenula skretati motocikla nije bilo ni u mom mrtvom kutu ni u retrovizorima. on je mene udario kad sam ja bila na pola skretanja.
  5. a kako će oni dokazati da nisu poduzete sve potrebne mjere za skretanje kad sam ih poduzela? inače ne bih pisala prigovor na to koliko se kreću sudski troškovi i troškovi vještačenja?
  6. Bok svima, moja situacija je ovakva skrećem u lijevo na parkiralište iz desne trake,dajem žmigavac,propuštam vozila iz suprotnog smjera,čekam nekoliko minuta jer je gužva,provjeravam da li mogu skrenutu,iza mene kolona od 5-7 auti i krećem skretati brzinom 5 na sat kad se u moju lijevu stranu automobila zabija skuter. vozač skutera je preticao kolonu,nije imao vozačku,osiguranje od motora,molio me da ne zovem policiju. policija je pozvana(zbog mog kaska) i meni dolazi kazna i tereti me se za krivnju za nesreću jer nisu bile poduzete sve radnje potrebne za skretanje. ja sam sve radnje poduzela ali motorista jednostavno kad sam počela skretati nigdje nije bilo,tko zna odkuda je doletio.svjedoka nema.pisala sam prigovor i pozvana 1. put na sud i sad već i 2. put na vještačenje. Što mogu očekivati od toga?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija