Jump to content

andi1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Detaljnijim pregladom računa, uvidjela sam da su mi prošle godine u nekoliko navrata uzimali od po 100 do 20-ak kn... Sramota. Sve sam im izlistala po datumima i točnim iznosima i poslala na e-mail, koji je naveden kao modul za reklamacije (pbz365@pbz.hr)nadam se da će doći nekome pametnom u ruke. Još sam dodala da sam se pravno posavjetovala i da razmišljam o tužbi jer su me nekoliko puta, bez ikakve osnove, ostavili sa 0 kn na računu. A kad bi ja otišla u nedozvoljen minus??? možeš si misliti kako bi bili puni razumijevanja. Sad su mi dužni cca.800 kn sveukupno. Baš me zanima kada će mi ih vratiti na račun!
  2. Budući mi se ovo već drugi puta događa (isto je bilo početkom 1.mjeseca ove godine), pitam da mi netko odgovori što da radim. Sa tekućeg računa odbijaju mi ratu kredita koja mi se inače odbija na plaći, i tko stoji u ugovoru da mi ide administrativna zabrana na obrčunu plaće. Dakle, radi se o kreditu u PBZ-u čija rata iznosi 562,81 kn i to mi svaki mjesec u računovodstvu, odbiju na plaći. Radim u državnoj ustanovi. Tako je npr. i jučer odbijeno s moje plaće koja će mi danas sjesti na tekući. PBZ mi je sinoć isto skinuo sa tekućeg računa. Dovode me sa svojim postupkom u vrlo neugodne situacije jer me ostave bez sredstava na ručunu, pa tako na primjer danas, jer sam jutros trebala podići gotovinu na bankomatu, a zbog njihove greške nisam mogla podići ništa, jer su me ostavili sa 0 kn. Plaća će mi sjesti tek danas popodne, a oni će mi napraviti povrat tek za dan dva. Najrađe bi ih tužila jer ovo je već drugi puta. Prošli puta su mi se duboko ispričavali i danas opet isto. Grozota!!!!
  3. Hvala na odgovoru.... tako su mi i drugi rekli, prijateljici se slično dogodilo i isto mi je rekla da se na zabrinjavam previše.... Saznala sam u međuvremenu da pošto sam i na terapiji, dakle pijem razne sedative već godinu dana navodno da me ni nemogu poligrafski testirati. Nadam se da će se sve dobro završiti a možda i otkriju pravog kradljivca.
  4. Radim u jednoj Gradskoj Knjižnici već 10 godina...prije tri dana se dogodilo da je jednoj gospođi koja se malo dulje, oko sat vremena zadržala sa kćerkicom nestao novčanik u kojem je bilo cca.3000kn...nije odmah zvala policiju već je drugi dan došla i rekla da je novčanik pronađen ali bez novca i da je tek sad pozvala policiju...došla su dva policajca i ispitala mene i još tri kolegice koje su tada samnom radile, kopirale su evidenciju o korisnicima koji su bili tada u knjižnici...nadzorne kamere nažalost nemamo. Ja sam imala taj peh što sam tu gospođu posluživala na odlasku a ona je upravo tada konstirala da joj nema novčanika. Naj žalosnije mi je od svega što su mi kolegice indirektno dale do znanja da sam im sumnjiva jer sam se najviše kretala u to vrijeme i kako to da nisam ništa vidjela, u biti sam sada najsumnjivija (po njima, za policiju ne znam što misle...nisu me dugo ni ispitivali). Zanima me kako da se dalje ponašam jer imam i dodatni problam što sam jako hiprersenzibilna i inače se liječim sa dijagnozom emocionalno nestabilne ličnosti. Najradije bih uzela odvjetnika. Bojim se policije iako nisam ništa kriva, ako dođe do poligrafskog testiranja bojim se svojih reakcija jer poznajem se jako dobro, i znam da i kada nisam ništa kriva javi mi se podsvjesno neki neobjašnjivi strah... Ako netko zna što je najpametnije da naprvim javite mi. Puno hvala!
  5. Radim u jednoj Gradskoj Knjižnici već 10 godina i prije tri dana se dogodilo da je jednoj gospođi koja se malo dulje, oko sat vremena zadržala sa kćerkicom nestao novčanik u kojem je bilo cca.3000kn...nije odmah zvala policiju već je drugi dan došla i rekla da je novčanik pronađen ali bez novca i da je tek sad pozvala policiju...došla su dva policajca i ispitala mene i još tri kolegice koje su tada samnom radile, kopirale su evidenciju o korisnicima koji su bili tada u knjižnici...nadzorne kamere nažalost nemamo. Ja sam imala taj peh što sam tu gospođu posluživala na odlasku a ona je upravo tada konstirala da joj nema novčanika. Naj žalosnije mi je od svega što su mi kolegice indirektno dale do znanja da sam im sumnjiva jer sam se najviše kretala u to vrijeme i kako to da nisam ništa vidjela, u biti sam sada najsumnjivija. Zanima me kako da se dalje ponašam jer imam i dodatni problam što sam jako hiprersenzibilna i inače se liječim sa dijagnozom emocionalno nestabilne ličnosti. Najradije bih uzela odvjetnika. Bojim se policije iako nisam ništa kriva, ako dođe do poligrafskog testiranja bojim se svojih reakcija jer poznajem se jako dobro, i znam da i kada nisam ništa kriva javi mi se podsvjesno neki neobjašnjivi strah... Ako netko zna što je najpametnije da naprvimn javite mi. Puno hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija