Jump to content

krlevk

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo da se pohvalim,presuda konacno,opet u moju korist sad me zanima posto su dva razlicita suca donijela istu presudu,jel moguce da opet poniste mi...ili idemo na 3 dobivene:) zahvaljujem se svima koji su pomogli svojim savjetima:)
  2. isao sam u policiju po izlasku iz bolnice,rekli su rijesite to tuzbom...sad vele trebali su napravit prijavu al proslo je 7 god. uglavnom vrtim se u krug,svi peru ruke i otezu,al sreca nalazi vjestaka su u moju korist pa vjerojatno nemoze sud bit toliko pristran da ide protiv toga,al slazem se da je 7 god puno
  3. na zadnjem rocistu,vet stanica se brani da su pravilno postupali,a sto su rezultat promasili to je drugo,uglavnom za posljedice ne odgovaraju,oni samo uredno naplacuju uslugu jel mogu ja uskoku prijavit se to???? ocito da mute nesto,i na vinkovackom sudu sve to podrzava netko,zasto se nalazi vjestaka s veterinarskog fakulteta zanemaruju i ignoriraju???
  4. dok sam boravio u bolnici,odgovarali su me od tuzbe(od doticnog veterinara je zena dermatolog),inace policija dolazi u bolnicu jer je kaznjivo djelo al u ovom slucaju ne.. kad sam ih tuzio,cirkus 1.nisu mogli pouzdano utvrdit ,za pouzdan rez potrebno je 10 licinki na gram,u ovom slucaju je bilo 30 2.onda su tvrdili da se nisam mogao toliko zarazit.pa j vjestak i to osporio im.. 3.sad jednostavno ne smatraju da trebaju odgovarat za takvo sto,jer nitko do sad nije na sudu je jedino sudac bio korektan(otisao u mirovinu,dolazi sad drugi) osteta za 21 dan bolnice,i trajne posljedice i tegobe je 20 000kn,kad sam rekao da meni novac ne pomaze vec nemam vise zdravlje ,odvjetnik vet stanice mi veli da sam bezobrazan. sad cekam novu presudu al mislim da cu na kraju ipak ja bit krivac. na sudu sam rekao zasto gledaju i naplacuju preglede ako ne garantiraju rezultat(pa to je onda lutrija) rekli su mi prakticki više srece drugi put.. sto ako izgubim sud ,tko ce to platit,zasto se nalazi vjestaka ignoriraju,al najbitnije koliko se ljudi zarazilo a ni ne zna,a oni uredno naplacuju do kraja tjedna cu sve iznijet u novinama ,sa imenima,nalazima vjestaka,gore mi ne moze bit. hvala svima ,odustat necu,a zamislite kako izgleda kad cijela obitelj lezi u bolnici,a oni se prave ludi,i govore "to vam je kao gripa"
  5. pozdrav imam pitanje ako se netko nasao u slicnoj situaciji... 2003 g. zarazen sam trihinelom(i majka i jos 5 ljudi) meso je uredno pregledano od strane vet stanice za sto postoji potvrda nakon sto zavrsavamo u bolnici ,epidemioloska sluzba otkriva izvor zaraze,provode novu analizu u ZG,i otkrivaju trihinelu u mesu koje je pregledano vec izlaskom iz bolnice tužim vet stanicu u vinkovcima, unatoc nalazima vjestaka,da su pouzdano mogli otkrit licinke trihinele,med dokumentaciji,nalazima vjestaka s vet fakulteta u zg,taj proces i dalje traje presudu sam bio dobio prije 2god,al je ponistavaju u vukovaru i ponovno suđenje,sljedeca presuda bi trebala bit 25.11.2010 jos uz to pohađao sam polj fakultet smjer stocarstvo,pa gdje da ja radim s trihinelom... zanima me kakva je praksa u ovakvim slucajevima,jel moguce da donesu pristranu presudu ,kontra nalaza vjestaka,i da na kraju mi budemo krivi?? ili da cijeli slucaj iznesem u novinama i tocka i na kraju zasto nitko ne odgovara(vet stanica) za posao koji su obavili i izdali potvrdu da je ispravno hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija