Jump to content

Zdelar

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. rasto sam se od žene,pripala su joj dijeca,stariji je punoljetan ,manji 9 i po god,žalio sam se na presudu uspio poništiti,traje skoro godinu dana umeđuvremenu stariji tuće majku i sada brata'obavjestio czss oni samo govore mi nemožemo majci zbog toga uzeti dijete,bojim se za maloga kako da mu pomognem i dobijem ga kad sud je spor
  2. veteranu,pomozi,mali nam je socijalni problem i to jako veliki upoznat je i czss,imamo još jedno manje dijete ovaj ima 17 i pol god.kako ga smjestiti u dom jer ovako više neide ili ako postoji kakva druga alternativa,pomozite,više nemožemo s njime vladati,bio je i u bolnici na psihijatriji u osjeku ali ništa,da li postoji kakvo riješenje.hvala!
  3. Zdelar

    rastava

    Bok zanima me koliko traje rastava u hrvatskoj mi smo vjencani u njemackoj i imamo 2 djece sada bi se rastali.Obje strane se slazu.Koliko bi to trajalo i koliko kosta rastava u HRVATSKOJ
  4. Sretan Božić svima!Naravno da imam dokaze i podnio sam žalbu,ali pošto znam da ima veze protekcije a u 99 posto slučajeva ipak djeca pripadnu majci bojim se da ništa od toga a djete mi propada!Da li postoji još kakvo mijesto za obratiti se za pomoć?Hvala puno!
  5. problem je i u tome što su mi jako malo ostavili vremena za manje djete,nedelja od 10 do 20sati,užas a stariji i ne dolazi a žena i dalje ima problema s njim,a presude znate i sami kako brzo idu.
  6. hvala svima ali kod mene je situacija strašno zamršena.Naime nakon što su djeca pripala majci a ona se ne skrbi za njih odgovarajuće čak ni sud moje razloge nije razmatrao,socijalno sam također obavjestio i na moju inicijativu oba su djeteta bila u obiteljskom centru jer majka nemože s njima,naručito sa starijim sinom koji je sklon kriminalnim radnjama i čest gost policije,ja samo želim mlađega jer neželim da raste u takvom okruženju,a i majka ga zanemaruje što zbog posla,što zbog karaktera.Sada sam se žalio na presudu mada mislim ija da od toga ništa jer nažalost majka je ipak majka!Želim samo spasiti njega!Da li postoji još neko mjesto za obratiti se za pomoć,hvala svima! Zar nema pravde za nas savjesne očeve pomozite da mi i drugo dijete neode krivim putem?HVALA!
  7. Molim vas za pomoć jer nemam novaca za sud bolje da ga potrošim na djecu.Upravo sam se rastao ženi su pripala djeca iako ja imam dokaze da se ona neskrbi zadovoljavajuće za njih,sud ništa nije uzeo u obzir niti razmazrao ono što sam rekao.Gospođ.ima novce i odvijetnicu a ja samo kuću redovno primanje i istinu,bojim se da ima veze ubiti znam,šta mi je činiti kako do pravde pomozite,puno hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija