Jump to content

ivozec

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://hr.netlog.com/knezevicivozec
  1. Molio bih nekoga da mi pomogne izracunati mirovinu.. Nalazim se u mirovini od 3018kn. -Prvo su je vodili kao vojna mirovina a sada je vode kao invaldska. -Prvobranitelj sam i dragovoljac domovinskog rata,sudjelovao u ratu kao MUP djelatnik aktivnog sastava i u sastavu 204- Brigade gdje sam stekao Casnicki cin ''Porucnik'' 21.03.1991g.-26.04.1994g. -Za sada jos nemam potvrdjen HRVI i cin jer se nalazi na upravnom sudu. Imam povredu na radu zadobivenu u predjelu kraljeznice donjeg djela zadobivenu od udarca gelera preko zastitnog prsluka. Sto ja na sistematskom u Sarengradskoj 1993g. potvrdjeno kao ranjavanje bez vanjskih ozlijeda. -HZMO mi je priznao 60% vojno i 40% civilno ostecenje organizma,2008g. prvostupanjsko povjerenstvo HRVI donijelo je odluku 30% PTSP i daje vidno ostecenje kraljeznice ali da vise neulazi u priznavanje statusa. Sto je na drugostupanjskom tijelu odbijeno pa se sada nalazi na Upravnom sudu. - Imam saznanje da je pocelo citanje 2008g. i nadam se rjesenju do kraja godine. ----Hvala unaprijed----
  2. Svi mi znamo da sud mora da radi po propisima ali ja nisam siguran daje i sa braniteljima tako. Jer sa pravne strane gledano isti ne provjerava branitelje kao ni urede drzavne uprave kao ni komisijska povjerenstva .Sto je prikazano kao veliki propust u sudstvu kao pravne karike koja donosi kljucnu rjec i odluku isto tako je vidno da radu po direktivi sa viseg ranga. Jer u suprotnom niti jedan branitelj borbenog sektora nebi morao trpiti matletiranje pravnog sistema i nemar , jer je vidno po dokumentaciji i djelima otakvih ljudi -gdje i sta su radili. ---Toliko o svetloj kariki nasg pravosudja-----.
  3. Mislim da bas i nisu svjesni ,jer nebi isli na stetu drustvu i drzavi , prije bih rekao dasu se ufurali u cinjenicno stanje "" branitelji se polako ubijaju "" pa ako ode i ovaj nikome nista - zapali mu svijecu i tko ga j... , e ovaj puta su se zeznuli . Jest da ja nemam sada nista ali borit cu se do zadnjeg daha pa ce barem moja djeca uzivati..
  4. Jasno je meni da se ceka u nedogled ali dali su oni svjesni daje to pravni suicid nad nama braniteljima , dok su tatinim mazama iz inozemstva davali status i postotak u zamjenu za plave kovetre.. Legalan sam prvobranitelj od 90g -94g. bivsi djelatnik MUP-a i 204 Brigade. Pitam se dali su svjesni dace morati snositi materijalnu u financijsku amnezu za period nerjesavanja i ispravak istog. Podnesak ranjavanja i povreda su podneseni jos 92g u MUP-u i HZZU. a svaki papiric posjedujem od poziva za pristupanje u aktivaciju. U HZMO-u postotak potvrdjen vise puta za ostecenje organizma - vojno 60% a civilno 40% + cin Porucnika.
  5. Na upravnom postupku nalazi mi se predmet vise od dvije godine za priznavanje statusa HRVI-a , ali oni ocito tamo spavaju i nemarno postupaju prema ljudima kao sto sam ja. Uzevsi u obzir sam tijek od podnosenja za komisijski postupak prvog stepena -odbijanja drugog stepena - zalbe -odbijanja zalbe i tuzbe upravnom sudu. Prelazi period veci od tri ipol godine samo na sudu negdje u ladici je duze o dvije g. . Pozurnica poslana 26.02.2010. do sada se nitko nije udostojio pomaknuti malim prstom da izvjesti o mstanju predmeta a kada ih se zove na telefon nedostupni su.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija