Jump to content

Matilda159

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Matilda159 objavio

  1. Kako izgleda postupak "čišćenja" zemlje i je li moguće da osoba koja pokreće takav postupak šalje obavijesti, za sve upisane u sudu, na svoju adresu stanovanja???
  2. Nakon koliko vremena briše se osuda za kazneno djelo s elementima nasilja i je li moguće da nakon dvije takve presude osoba ima potvrdu o ne kažnjavanju?????
  3. Moje pitanje je slijedeće, je li oporuka, primljena bez prigovora i potvrđena na sudu pravovaljani dokument kojeg se MORAJU pridržavati sve zainteresirane strane????
  4. Poštovani, Obraćam Vam se s problemom vezanim za podjelu, a možda više za prihvaćanje podjele zamlje. Stvar se odvija između dva brata, koji žive u zajedničkoj kući, jedan ima stan u prizemlju a drugi na katu. Kuća se nalazi na dosta velikoj parceli koja je oporučno podjeljena u sistemu ¾, put prema kući je zajednički, kao i put prema garažama koje se nalaze iza kuće. I s garažama je upravo veliki problem. Jedan od braće zagradio je djelomično put kojim drugi brat ne može sada proći do svoje garaže a da ne ošteti auto. Slučaj bio je prijavljen policiji, koja je došla, napravila bilješku, obavila razgovore i to je bilo to s obzirom da nije došlo do poremečenja javnog reda i mira. Prošao je skoro tjedan i zapreka s puta nije maknuta. Molim Vas za savjet kako se postaviti u tom slučaju, navodno postoje 48 satni sudski postupci kojima se to može rješiti ali kako to obićno biva svatko ima svoju teoriju zato se obraćam Vama. Unapriejd hvala na odgovoru i srdačan pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija