Jump to content

Antonio45

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znam da sad gledaju na sve od primanja do bolesti. Ako su ti primanja veća od njihovog cenzusa nećeš dobit ništa ili ako nisi dovoljno bolestan (prema njihovom) opet nećeš dobit ništa.
  2. Da li me mogu tražit nekekav povrat novca koji sam dobivao do dana kada dobijem mirovinu i dal ja trebam sam prijavit da sam dobio mirovinu ili to sada ide automatski tj.preko OIB-a?
  3. Dodatak za pomoć i njegu sam dobio od centra za socjalnu skrb u iznosu od 500 kuna dok još nisam imao 20% HRVI i sada sam za to dobio 114 kuna. Znači ovo je civilno, a ovo drugo vojno. Za komisiju sam predao papire i čekam da me pozovu, tako da opet ne znam kakav će to utjecaj imat na ovaj dodatak na pomoć i njegu.
  4. Korisnik sam dodatka na pomoć i njegu (puni iznos). Nedavno sam dobio 20% vojne invalidnosti i za to dobivam 114 kuna mjesečno. Sada me zanima da li imam pravo na oba dvoje ili moram jedno od toga vratit. Bio bi zahvalan na pomoći.
  5. Dobio sam radi bolesti dodatak na pomoć i njegu, a u međuvremenu sam bio na vojnoj komisiji radi ostvarenja prava HRVI i dobio sam 20% sa pravom na novčanu naknadu u visini 114 kuna mjesečno. Pa me sad zanima dali imam pravo koristit jedno i drugo ili se moram nečeg odreć. Inače nemam civilnu invalidnost i ne dobivam ništa po tom pitanju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija