Jump to content

primorije

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dali pacijent poslije operacije i uklanjanja 1,98m tankog crijeva, dijagnoza Non Hodgkin Lymphom ima pravo na nekakvu naknadu ili odštetu? Molim odgovor. Hvala unaprijed.
  2. Dali Športska udruga koja je vlasnik ugostiteljskog objekta može obavljati ugostiteljsku djelatnost i kako(samo za svoje članove,za vanjske korisnike)? Molim vas stručan odgovor jer pri informiranju za registraciju š.udruge su nam rekli da ne može.Ali u zakonu o udrugama i na stranicama ureda za druge piše nešto drugo.U zakonu o ugosttiteljstvu isto. Pa vas molim da nam objasnite na koji način bi se udruga mogla baviti ugostiteljstvom u svom objektu. Oprostite na dužini pitanja ali smo htjeli što bolje objasniti jer nam je jako važno dobiti točan i stručan odgovor. Hvala unaprijed!
  3. Molim vas da mi odgovorite dali pri registraciji udruge se mora navesti kojim se gospodarskim djelatnostima udruga ima namjeru baviti?Ili se može napisati u statutu "bavljenje gospodarskom djelatnošću" a poslije odlučiti kojom i dali će se uopće njom baviti.I dali se športska udruga uopće može baviti nekom gospodarskom djelatnošću i kojom? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru! Naime na ova pitanja dobijamo oprečne odgovore u uredima državne uprave i na stranicama ureda za udruge Republike Hrvatske.
  4. primorije

    Udruga i obrt

    Molim da mi odgovorite.Dali udruga registrirana u registar udruga i ima status pravne osobe može otvoriti obrt za gospodarsku djelatnost kojom se namjerava baviti? Unapred se zahvaljujem na odgovoru!
  5. primorije

    Obrt i udruga

    Molim vas da mi odgovorite.Dali udruga registrirana u registar udruga i ima status pravne osobe može otvoriti obrt za gospodarsku djelatnost s kojom se namjerava baviti? Unapred zahvaljujem na odgovoru!
  6. Molim vas odgovor jer samo zbunjeni oprečnim odgovorima Ureda gdje se dobivaju minimalni uvjeti za ugostiteljski objekt jer smo se naj prije tamo raspitali i Ureda za opću upravu gdje se registrira Udruga.Naime u Uredu gdje se registriraju udruge rečeno nam je da se Udruga športske rekreacije ne može baviti ugostiteljstvom kao svojom gospodarskom djelatnošću pa to moramo izbaciti iz Statuta udruge i onda da će je registrirati a u uredu za minimalne uvjete nam je rečeno da se Udruga športske rekreacije može baviti ugostiteljstvom za svoje potrebe čak i za vanjske korisnike.Sjedišt Udruge bi bilo na adresi ugostiteljskog objekta.Pa vas molim odgovor jer neznamo kako postupiti i što napraviti.I dali postoji neki način da ipak postignemo ono što smo zamislili. Unapred zahvaljujemo na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija