Jump to content

luka612

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je luka612 objavio

  1. Evo da podjelim iskustva iz ovog posebnog dijela...na pismenom sam imao 4 pitanja...djelokrug gradskog vijeća, postupak sazivanja sjednice i rok za sazivanje, postupak donošenja proračuna, sukob nadležnosti i upravni akt iz domene posla koji radim.

     

    Uglavnom, svi koji radite u lokalnoj ili pod. samoupravi, ponesite si svoje statute i poslovnike.

     

    Na usmenom me ispitivala nešto o nadzoru općih akata, suradnji lok. samoup. sa lok. samoup. stranih država i tako...

  2. Ljudi...ispit položen 19.05.!!

    Sva pitanja su bila sa foruma...ispitivači stvarno fer i korektni...uglavnom su tražili kratke odgovore. Naravno, ne smijete šutiti..morate bar nešto znati.

    Sve u svemu...ugodno iskustvo i super osjećaj na kraju.

    Sretno svima!

  3. Lijep pozdrav!

    Dobio sam poziv za DSI 19.05....za posebni dio sam dobio opću upravu-ostali poslovi iz područja opće uprave i općih poslova.

     

    Molio bih nekoga tko je imao isti posebni dio da podjeli svoja iskustva...što je bilo na pismenom i usmenom!

     

    Unaprijed hvala!

  4. Zanima me što bi trebalo napisati u prijavi za DSI pod poslovi koje obavlja...konkretno prepisati iz uredbe o načinu polaganja...npr. ostali poslovi iz područja opće uprave i općih poslova?

    Ili da napišem što točno radim...bojim se da bi to bilo preširoko...pošto radim neka rješenja za komunalni odjel..sudjelujem u javnoj nabavi...poljoprivreda..pa me strah da me ne bi dopala neka pitanja iz zakona iz tih područja.

    vježbenički staž

    Volontiram u jednoj firmi oko 4 mjeseca...teče mi vježbenički staž i plaćaju mi doprinose....zanima me da li bi mi se taj staž što sam odradio u firmi računao ako bih dobio posao kao vježbenik na sudu ili drž.odvjetništvu?

    I općenito...kako to funkcionira...ako radim kao vježbenik na jednom mjestu i onda se prebacim negdje drugdje...da li se računa odrađeni staž ili teče iznova na svakom novom radnom mjestu?

     

    Hvala!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija