Jump to content

luka612

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je luka612 objavio

  1. Evo da podjelim iskustva iz ovog posebnog dijela...na pismenom sam imao 4 pitanja...djelokrug gradskog vijeća, postupak sazivanja sjednice i rok za sazivanje, postupak donošenja proračuna, sukob nadležnosti i upravni akt iz domene posla koji radim. Uglavnom, svi koji radite u lokalnoj ili pod. samoupravi, ponesite si svoje statute i poslovnike. Na usmenom me ispitivala nešto o nadzoru općih akata, suradnji lok. samoup. sa lok. samoup. stranih država i tako...
  2. Ljudi...ispit položen 19.05.!! Sva pitanja su bila sa foruma...ispitivači stvarno fer i korektni...uglavnom su tražili kratke odgovore. Naravno, ne smijete šutiti..morate bar nešto znati. Sve u svemu...ugodno iskustvo i super osjećaj na kraju. Sretno svima!
  3. Ako netko može podijeliti iskustva sa posebnog dijela..opća uprava - ostali poslovi iz područja opće uprave i općih poslova. Što bude na pismenom i usmenom? Inače, radim u gradskoj upravi. Bio bih jako zahvalan! Unaprijed hvala!
  4. Lijep pozdrav! Dobio sam poziv za DSI 19.05....za posebni dio sam dobio opću upravu-ostali poslovi iz područja opće uprave i općih poslova. Molio bih nekoga tko je imao isti posebni dio da podjeli svoja iskustva...što je bilo na pismenom i usmenom! Unaprijed hvala!
  5. Što ste napisali u prijavi za DSI pod poslove koje obavljate? Jeste napisali nešto konkretno pa su vam oni u obavijesti stavili opću upravu ili ste vi napisali poslovi opće uprave u prijavi?
  6. Samo da napomenem...diplomirani sam pravnik koji radi u gradskoj upravi.
  7. Zanima me što bi trebalo napisati u prijavi za DSI pod poslovi koje obavlja...konkretno prepisati iz uredbe o načinu polaganja...npr. ostali poslovi iz područja opće uprave i općih poslova? Ili da napišem što točno radim...bojim se da bi to bilo preširoko...pošto radim neka rješenja za komunalni odjel..sudjelujem u javnoj nabavi...poljoprivreda..pa me strah da me ne bi dopala neka pitanja iz zakona iz tih područja.
  8. Molim vas ako netko ima najnoviju skriptu za EU da mi je pošalje na luka612@gmail.com! Bio bih jako zahvalan!
  9. Ako nije problem da i meni netko pošalje novu skriptu za VSS na luka612@gmail.com! Bio bih jako zahvalan!
  10. Ljudi, molim vas ako netko ima najnoviju skriptu za DSI za VSS da mi pošalje na mail luka612@gmail.com! Stvarno bi mi pomogli. Unaprijed hvala!
  11. Molio bih da mi netko pošalje najnoviju skriptu za državni stručni ispit(opći dio) za VSS(diplomirani pravnik) na e-mail luka612@gmail.com. Bio bih jako zahvalan! Pozdrav!
  12. luka612

    vježbenički staž

    Volontiram u jednoj firmi oko 4 mjeseca...teče mi vježbenički staž i plaćaju mi doprinose....zanima me da li bi mi se taj staž što sam odradio u firmi računao ako bih dobio posao kao vježbenik na sudu ili drž.odvjetništvu? I općenito...kako to funkcionira...ako radim kao vježbenik na jednom mjestu i onda se prebacim negdje drugdje...da li se računa odrađeni staž ili teče iznova na svakom novom radnom mjestu? Hvala!
  13. Rekao mi je prijatelj da je zvao ministarstvo i da su mu rekli da je razgovor početkom 3. mjeseca...znači vjerojatno sljedeći tjedan!
  14. REZULTATI SU OBJAVLJENI! http://www.pravosudje.hr/default.asp?ru=234&gl=201102180000001&sid=&jezik=1
  15. Napokon je objavljen raspored za testiranje!!!!!!
  16. Imam jedno pitanje za sve vas koji ste vec bili na testiranju.....iz cega ste se najvise spremali...koju ste literatutu koristili? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija