Jump to content

nemirna123

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani Postoji li ikakva mogučnost da porezna otpiše dio duga? naime, nakon zatvaranja obrta ostala sam dužna za doprinose i pdv. Sada, nakon godinu dana od zatvaranja, kreditom u banci i preko kartica, mogu riješiti većinu duga prema poreznoj. Postoji li ikakva mogućnost da mi porezna izađe u susret i otpiše 10-15% ?? Da otpiše dio kamata?? Bilo kaj ? Unaprijed se zahvaljujem
  2. Najbolje Vam je otići u Ured za gospodarstvo - na gradu , ili općini gdje otvarate- jer vam oni i izlaze van na preuzimanje. Tamo će vam dati sve podatke i sve uvjete koje morate ispunjavati. A sanitarna... - morate otići k njima i sklopiti ugovor , onda oni dolaze -za uzimanje uzoraka vode - kod otvaranja ,i dalje za briseve - kod poslovanja. No najprije morate sklopiti ugovor s njima.
  3. Ako je ovo ironičan odgovor...sory , baš i nisam shvatila poantu. Ja sam napomenula da ne bježim od duga , od kamata....no ako uplatim 1000 kn, da li je baš logično poslati mi svaki mjesec opomenu - koja jedan mjesec košta 800 kn , pa drugi 500 , pa opet 800 , i danas stigla svježa - 500. Pitam za savjet ... Pitam nekog tko zna - Smije li opomena koštati 800 kn ?
  4. Poštovani U veljači sam zatvorila obrt. Imala sam kredit u štedno kreditnoj zadruzi i rate više nisam mogla otplačivati u cijelosti. Umjesto 1800 kn ja sam svaki mjesec, od veljače, uplačivala 1000. - Zvala ih i s njima se dogovorila tako. kad sam sa 17000 došla na iznos od 9000kn ,počeli su problemi. Ja ne bježim od kamata ..sveg sam svjesna.. ali - da li je zaista normalno da mi pošalju opomenu i da ona stoji 800 kn ? Ja uplatim 1000 -a opomena je 800. Sad sam opet na 14000 ...i zaista ne znam što da napravim. Da li je to zaista normalno ...dozvoljeno ..ispravno? Ja bi razumjela da bježim od duga , da me utjeruju ..plaše - ali ovako.. Molim za savjet . Smije li opomena koštati 800 kn ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija