Jump to content

Insane

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Uredu eto to me zanimalo,nego mislio sam samo pošto je kazna ne pravilno ispisana tako da je ne važeća...probat cemo neku zamolbu napisat pa kud puklo da puklo Hvala
  2. Ovako dobio sam prekrsajni nalog na mjestu zaustavljanja i kažnjen sam zbog nevezanja pojasom...500kn Kasnije sam primjetio da su mi zapisali krivu registraciju..samo prva dva znaka umijesto BM napisali su OS. E sad me zanima daljnji postupak,dali moram to platiti ili se ne obazirati uopce na to. Da napomenem imam dvije kazne od prije za brzu vožnju 500kn i 300kn...nijedna nije placena jedna je prebacena na upozorenje a ova od 300 nije placena. jos od 9-10 mj 2009g Eto molio bi za odgovor. Hvala!
  3. Eto da javim samo stvari su rijesene jos prije mj dana isplacena je placa,ali ostalo nije. Nemam bas zivaca se ganjat jos za ostalo.Tako da smatram riješenim. Hvala na pomoći!
  4. Hvala ti puno! Napisano sve,sutra šaljem pa cu vam javit kako je proslo sve. Nadam se da ce jos nekome ova tema biti od pomoći. Pozdrav
  5. Dali netko ima neki primjer da je vec pisao taj zahtjev za zastitu prava ,puno bi mi to pomoglo da vidim kako se pise...bio bih jako jako zahvalan
  6. Dan nakon poziva voditeljici nazvala me sljedeci da i rekla je da su taj dan uplatitli ali nije mi stanje na tekucem jos uvijek promjenjeno,znaci nije nista sjelo. Ipak bi ja napisao taj zahtjev za zaštitu prava,dali trebam otić kod odvjetnika da mi on to sastavi?
  7. Uredu,pozabavit cu se time malo,ako budem zapeo javit cu vam se u vezi toga. Što se tiće godišnjeg,nije korišten i nije isplačena naknada(nisam ni znao da postoji ta opcije ). Dokumenti su svi vračeni(odjava,radna knjižica,sanitarna,higijenski) Radilo se puno prekovremeno koji nisu plačeni,nisu ni vođeni kao rad...otprilike mjesećno prosijek 210 radnih sati,a placeno je 160. Plaća minimalac,i morali smo sami platit sanitarnu i test za higijenski minimum sto je sve kostalo oko 1000kn(a navodno bi to trebao poslodavac platit)
  8. e da zaboravio sam to napomenit.nije ni meni ni bivsem radnom kolegi koji je jos zaposlen tamo.
  9. Evo ovako da vas upoznam sa mojom situacijom. Bio sam zaposlen s pocetkom ugovora od 15.4.2010. Ugovor je bio na određeno vrijeme od 3mj,nakon isteka tih 3 mj produzen je do 15.10.2010 znaci za jos 3 mj. Nakon isteka ugovora nije produzen.O tome sam bio obaješten ranije od strane voditeljice.Navodni razlog je bio,da bi zaposlili osobu drugog spola(žensku) radi povećanja prometa,naime radi se o kafiću,takva osoba je i zaposlena. Sad slijedi problem,plaća za 9mj je kasnila,tocnije tek 17.11. Placa za 10 mj tj. za 15 radnih dana(od 1.10 do 15.10.2010) jos nije isplacena,a ostali radnici koji su zaposleni su primili placu. Naime u ugovoru stoji da placa ce biti isplacena do 15 u narednom mjesecu. Obavio sam telefonski poziv s voditeljicom i najavio bivšem poslodavcu odlazak kod odvjetnika pa na sud ukoliko placa nebude bila do kraja tjedna. Što dalje uciniti? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija