Jump to content

tas

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na brzom odgovoru, zanima me još nešto. Znači li to da imam pravo na onih max 4250 (a plaća mi je veča) koje su propisane zakonom ili će to biti manje?
  2. Zaposlena sam u privatnoj firmi, moram na čuvanje trudnoće, a postoji mogučnost da mi nisu uplaćeni svi doprinosi. Ako je to istina, imam li pravo na naknadu?
  3. Poštovani, prije godinu dana pokrenula sam sudski spor protiv bivšeg posldavca vezano za rad bez ugovora nakon čega je uslijedio izvanredni otkaz i odjava sa datumom nakon isteka zadnjeg ugovora. Spor je pri kraju. Međutim, dobila sam poziv da se javim u PP radi davanja obavijesti u kaznenom djelu prijevare čl.224 st.1 kz-a. Naime, bivši poslodavac me prijavio državnom odvjetništvu pod optužbom da sam ga prevarila na način da sam sporni ugovor o radu (zbog kojeg smo na sudu) uzela sa sobom doma i nisam ga vratila na vrijeme kako bi ostvarila uvijete za dobivanje ugovora na neodređeno. Iskaz sam dala u policiji, ali mi nije dan primjerak niti sam ga potpisala, možda to ni ne treba u praksi. Koja je daljnja procedura? Zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija