Jump to content

Ivanche

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naravno, bilo bi prejednostavno da je gotovo Postupak se nastavlja kao u povodu prigovora protiv platnog naloga.. tako pise.
  2. Buduci da ste mi pomogli , bilo bi u redu da napisem RJEŠENJE cijele ove priče. Moram priznati da je sve ovo zajedno brzo bilo gotovo: Prijedlog ovrhe sam dobio krajem 7 mjeseca, početkom 8 mjeseca sam kao sto piše gore, uplatio SAM dug prema Tele2 i to na račun Tele2, ne INKASU ( iako sam uplatio 390kn s kamatom a ne 330kn koliko je bio dug) i poslao uplatnicu zajedno sa svojom žalbom u kojoj sam naveo detaljno da nisam bio upoznat s dugom i da je INKASO ovrha moj prvi kontakt sa navedenom gospodom i mojim 'dugovanjem'. Rjesenje je izdano 26.08 na općinskom gradskom sudu u Zagrebu, ja sam ga dobio 6.09 u kojem pise da se STAVLJA IZVAN SNAGE RJEŠENJE O OVRSI. Znaci dugovanje prema Tele2 je zatvoreno, rješenje o ovrsi se stavilo izvan snage i sad ne znam sta se jos moze dogoditi... Ali to je to za sad. Lijep pozdrav i hvala na pomoci.
  3. Napravio sam sljedece: Uplatio sam 360kn duga sa kamatom na racun Tele2.. Napisao žalbu i poslao. Prošli tjedan su me kontaktirali iz INKASA da mi kažu , budući da sam to napravio da se mozemo dogovoriti i sad mi troskovi iznose 450kn, nisu više 931kn. Da li da prihvatim i uplalim tih 450kn? Telefonski su mi rekli da su mi opomenu, koju nisam zaprimio poslali običnom poštom..i da ce sud presuditi u njihovu korist, buduci da sam uplatio tih 360kn i time priznao krivnju. Pa da mi je bolje platiti 450kn nego 930kn kad sud presudi. sta naprviti? ?
  4. Poštovani, Našao sam se u velikom problemu kao i mnogi drugi. Buduci da sam pocetkom godine presao na drugog operatera, nisam platio zadnji racun u Tele2. Bio sam svjestan, ali svaki put ista misao, budem ispunio uplatnicu, budem platio, u Tele2 sam bio na pretplati nekih 4-5 god. I sad, 6 mjeseci kasnije, dolazi koverta, potpisuje moja susjeda za mene, gdje pise da za racun, tj dug od 339kn imam platiti ukupno 1.271,81 kn zbog potrazivanja preko INKASO odvjetničkog ureda. Ne mogu doci sebi. Mozda je nekome 931 kn malo ali meni nije. Za račun od 339kn sam dobio 931 kn njihovih troškova. E sad, molim Vas, buduci da imam jos 2 dana da posaljem žalbu, da mi pomognete. Šta napisati? 1. Nasao sam na mailu broj uplate za dug prema tele2. Da li da ga uplatim sutra? Tih 339kn. 2. Sta dalje? Molim savjet
  5. Hvala lijepa. Ima li kakve veze sto ugovorena obveza, ova nova traje jos 18 mjeseci... I kao sto rekoh, vec sam pretplatnik nekih 30 mjeseci.
  6. Postovani, Korisnik sam Tele2 pretplate , tarifa 150, imao sam ugovor na dvije godine... to je proslo i produzio sam. znaci vec nekih 30 mjeseci.Nisam od onih koji su uzeli mob pa bi sad raskinuli nakon mjesec dana... I sad nastaje problem, trenutacno sam poslom na mjestu gdje signal nije od Tele2 nego od Tmobile, tu sam svaki dan po 8 sati. Imam iPhone i zadajem si velike muke zbog primanja mailova i slicnog jer je to roaming. nisam zadovoljan uslugom i zanima me imam li kakve osnove za raskid ugovora. 8 sati dnevno moram paziti na protok podataka jer se nalazim u roamingu i to lagano zivcira... hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija