Jump to content

neno250

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja vas molim ako mi mozete pomoci! Uzeo sam max-tv za gledanje njihovih programa. Bio mi je inkasator na vratima ali me nije bilo doma.Ostavio mi je broj telefona da mu se javim u vezi pristojbe. ja sam mu se javio i rekao da placam max-tv,a on mi je rekao da se pristojba mora placati i da to nema veze sa t-comom. znaci sve gledam preko max-tv. kako je moguce da moram placati i jedno i drugo. a do sada nisam imao tv i nisam nista placao. sta nije logicno da t-com placa mijesecnu pristojbu hrt-u za njihove programe! unaprijed zahvaljujem!
  2. ja bi vas pitao za medunarodnu dnevnicu! vozim kamion za italiju i dobijem 70 eura dnevnicu i gazda mi prizna 8 sati rada. a ja provedem na putu 21 sat. da li je to u redu s obzirom na toliko sati provedeno na putu! unaprijed hvala na odgovoru!
  3. radio sam od 8.6 2010-30.9 2010. pa opet od 8.11 2010-31.12 2010. zahvaljujem se na odgovoru,puno ste mi pomogli!
  4. molim vas da mi pomognete! radim u mercatoru na odredeno vrijeme i meni nije jasno kako je to moguce! svaki mijesec se potpisuje ugovor o radu i tako tri godine. otkazati mogu kada zele i nisu duzni nikakve obaveze prema meni.radio sam cijelo ljeto do 9 mijeseca i nisu htjeli produziti ugovor. tako sam bio na birou i opet su zvali da dodem raditi. radio sam 2 mijeseca i opet mi nisu htjeli produziti ugovor. tako da sam ostao bez godisnjeg odmora i bez posla. i rekli su mi zadnji dan da mi nece produziti ugovor o radu opet na mijesec dana! moze li mi netko pokusati odgovoriti kako je to moguce! unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija