Jump to content

MarIIja

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala I mi smo mu rekli da se brani kad ga netko udari, ali kad se on obrani mali ga udari još većom snagom tako da je jednom došao sa šljivom na licu. On nikada nije nikoga prvi udario, a ni ne vraća udarce već samo šuti. Moj sin nije manji, a niti slabiji od tog malog pa opet sve to trpi.
  2. Moj sin ide u 3 razred osnovne škole. Skoro svaki dan ga maltretira jedan učenik iz razreda, to traje još od prvog razreda. Učiteljica na sve to kaže da su to samo dječje igre, no taj mali mog sina šamara tako da mu se prsti poznaju na licu, udara ga šakama... Bila sam mnogo puta kod učiteljice na razgovoru kako bismo taj problem riješili, no ona se pravi kao da se ništa ne događa. Od tog učenika je otac policajac te se jednom prilikom prijetio meni i mojoj obitelji. Negdje prije smo išli kod ravnatelja na razgovor no njegovi se roditelji nisu pojavili taj dan, već su otišli slijedeći dan i svašta nalagali ravnatelju. Bespomoćno gledam kako mom djetetu uništavaju djetinjstvo. Molila bih Vas za bilo kakav savjet.
  3. Je li bi mi netko mogao pomoći, hitno je? Hvala.
  4. Moja majka i ja smo napravile ugovor o doživotnom uzdržavanju, sva pokretna i nepokretna imovina biti će u mojem vlasništvu nakon njene smrti. Sve je "prepisano" meni, ali mene zanima da li moja sestra koja živi izvan Hrvatske, a mjesto stanovanja joj se vodi na tu kuću, ima pravo na dio te imovine. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija