Jump to content

matija1410

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. O, svima puno!Ako ću imati još kakvih pitanja javit ću se! Pozdrav!!
  2. Ok,svima najljepša hvala na odgovorima. Sada mi je mnogo lakše! Da li me kod zapošljavanja u banci mogu tražiti još kakavu potvrdu osim te o nekažnjavanju??
  3. Hvala puno na odgovoru! Znači mogu izvaditi potvrdu o nekažnjavanju?Znači mogu raditi i u banci i u državnoj službi ili slično?! Stvarno sam zabrinut zbog svega toga!!
  4. Pozdrav svima, imam jedan problem, i veliki upitnik koji mi visi nad glavom, a neznam kome se obratiti za pomoć! Dakle, prije godinu dana sam se potukao sa jednim dečkom, proveo noć u zatvoru i zaradio prijavu za remećenje javnog reda i mira,platio kaznu 600 kn, i to je to. E sada imam priliku zaposliti se u jednoj banci (pošto sam diplomirao na ekonomiji), pa me zanima da li sada postoji kakav moj dosje ili evidencija vezan uz taj nemili događaj, odnosno da li će mi to predstavljati problem kod zapošljavanja u banci i sličnim radnim mjestima?? Te, da li ja mogu dobiti potvrdu o nekažnjavanju ako mi zatreba?? Molim Vas da mi čim prije odgovorite, jer sam stvarno zabrinut zbog toga. Unaprijed hvala svima na odgovoru! Pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija