Jump to content

plemenitik

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zanimalo bi me hocu li imati problema pri uvozu natirjevog acetata u Hrvatsku kupnjom preko e-baya od strane iz velike britanije? hvala.
  2. A eo citajuci to,svatia san da dobivate nekakav certifikat al od te njihove tvrtke. Neznan koliko to znaci ljudima na carini. U svakom slucaju preporucam da ne narucujete dok se ne uvjerite jer netreba van prijava za prekrsaj nekog zakona za kojeg neznate da postoji ^^ Posljite toj tvrtki e-mail, provjerite taj certifikat i pitajte jeli bilo kakvih problema sa naruciteljima iz europe. drugo rjesenje je manja kolicina sjemenki (dovoljno mala da carina nece ni pregledavati)
  3. Ja sam vise puta narucivao sjeme sa e-baya no uvjek u manjim kolicinama. sjeme bi stalo u koverte a za 50-tak tisuca njih neznam bili provjeravalo sto je u njima. Ja nikad nisam imao problema sa bilo kojom posiljkom (pa ni sa onima iz amerike) no razlog tomu moze bit kolicina...
  4. eo ovako, radi se o kupovini žive biljke sa e-baya. biljka se zove Calea zacatechichi na engleskom je "dream herb" ugl citajuci propise o legalnosti uglavnom se baziraju na aktivnoj tvari u biljci...i sad gledam taj popis (stvarno ima puno supstanci) ali nemogu nac aktivnu tvar ove biljke jer jos neznaju za nju. Na popisu zabranjenih biljaka stoji samo marihuana, mak i koka. Pa bi me zanimalo zna li iko nešto više o tome i o mogucim kaznama koje se mogu dobit jer ja stvarno nisam cuo za status legalnosti ove biljke.....unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija