Jump to content

Marles

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam mislio da imam pravo, nego da "novi počinje teći" od kada završi stari. Recimo da sam dao otkaz odmah nakon ljeta, iduće ljeto bih koristio u drugoj firmi recimo cijeli godišnji, a sada kad sam u istoj firmi radio od ljeta bez korištenja godišnjeg, pitam da li imam pravo na cijeli "novi" godišnji s tim da onda nemam pravo na godišnji do ljeta 2012.!! Ako sam previše zakomplicirao probat ću pojasnit: Na ljeto ću imat pravo na puni godišnji, mogu li ga ja iskoristit sada, cijeli, i onda ne imat godišnji do idućeg ljeta!?!
  2. Pa ovo mi nekako i nema logike. Ako mi novi teče od prošlog ljeta, i ovo ljeto da cijeli potrošim onda u najmanju ruku imam pravo na pola!
  3. Zaposlen sam preko 4 godine na neodređeno vrijeme! Netko će mi reć da nisam normalan davat otkaz, ali psihičko zdravlje sačuvat je neprocjenjivo!!! No, nema veze, radna atmosfera i okolina je nepodnošljiva, a bacam se u poduzetničke vode i tamo zatvaram vrata! Imam još 15-ak dana starog godišnjeg koji moram iskoristit do kraja 6. mj. to znam, ali neki mi kažu da imam pravo i na novi godišnji. Zato sam tu da provjerim informacije!
  4. Poštovani! Namjeravam dati otkaz, danas, sutra...svejedno... zanima me imam li pravo na novi godišnji odmor i ako imam koliko?! hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija