Jump to content

BartOS

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://bestrencontres.com
  1. Pozdrav, koju djelatnost je potrebno registrirati da bi se bavilo uvozom i prodajom živih životinja? Hvala
  2. Hvala Veteran, moj problem je taj što ja već imam pravovaljani žig. Na žigu se uz podatke firme nalazi i logo. Taj logo je zamjenjen sa novim logom tvrtke kojeg bi također stavili i na žig. E sad da li je to i gdje potrebno prijaviti? Dakle radi se o promjeni logotipa tvtke na žigu.
  3. Koja je procedura kod promjene pečata tvrtke ( d..). Naziv, adresa, i svi ostali podaci tvrtke ostaju isti, ali mijenja se logo tvrtke. Stari logo se zamjenjuje novim. Gdje, kako i po kojoj cijeni se ta promjena može realizirati? Hvala!!
  4. Imam registrirani d.. kojem je sjedište u mom postojećem stanu. Sklopljen je ugovor o najmu dijela stana između mene kao vlasnika tvrtke i vlasnika stana i uredno se podmiruje porez. E sad moje je pitanje da li ja mogu obavljati internet trgovinu u svom stanu ( imam registriranu djelatnost ), bez da moram imati skladišni prostor i sve one ostale uvjete koje moraju imati klasične trgovine u maloprodaji. Roba koju bi prodavao bila bi oprema za outdoor.Manji dijelovi opreme bez šatora i sl. Također me zanima da li moram imai zasebno brojilo za struju, ateste , itd, tj. da pojednostavim kojim zakonom je regulirana web trgovina? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija