Jump to content

zvjezdana45

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Srdačan pozdrav i jedno pitanjce!!! Da li postoji način da osoba sa svojih 44 godine i svega 5 godina radnog staža (zbog bolesti nije mogla raditi i to još uvijek ne može, ima još uvijek važeću dijagnozu), na bilo koji način ostvari pravo na svoju invalidsku mirovinu, a da pri tom ne mora imati fiksno određeni nedostižni broj godina staža, tj. da ostvari mirovinu bez uvjetovanih godina staža??? Puno hvala!!!!
  2. Na žalost dijete u vrijeme smrti suruga nije bilo malodobno!!! Znači ja kao supruga nemam onda nikakva prava na suprugovu mirovinu kada napunim 50 godina???
  3. Htjela bih znati, da li imam pravo na suprugovu mirovinu kada napunim 50 godina, a suprug je preminu kada sam imala 43 godine i još sam se kod ostavinske rasprave odrekla nasljedstva zbog duga iz njegovog obrta koji je ostao jer ga ja nisam imala od kuda namiriti zbog dugogodišnje teške bolesti koja nas je crpila 7 godina??? Srdačan pozdrav svima!!!
  4. Opet još jedan srdačan pozdrav i još jedno pitanjce!!! Da li postoji način da osoba sa svojih 44 godine i svega 5 godina radnog staža (zbog bolesti nije mogla raditi i to još uvijek ne može, ima još uvijek važeću dijagnozu), na bilo koji način ostvari pravo na svoju invalidsku mirovinu, a da pri tom ne mora imati fiksno određeni nedostižni broj godina staža??? Puno hvala!!!!
  5. Srdačan pozdrav! Lijepo molim ako mi možete odgovoriti na pitanje: Da li imam pravo i s koliko godina (sada imam 46 i zaposlena sam-za sada!) na obiteljsku mirovinu po pokojnom suprugu ako sam se morala odreći nasljedstva prije 3 godine zbog nerješenih dugova iz suprugova obrta? Hvala!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija