Jump to content

argosspl

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Oca smo nasljedile sestre i mama. Problem je što ne postoji zemljišna knjiga, već samo katastar, a na osnovi katastra nismo u mogućnosti izvršit zabilježbu upisa u karton zemljišta. Pozdrav
  2. Rješenje o nasljeđivanju iz 1968. god iza smrti oca. Kod prepisivanja sa strane suda potkrala se greška i ispušten je jedan broj, a radi toga nisam u mogućnosti izvršit upis u zemljišnik, tj sud mi je odbio iako je majka dok je bila živa ostavila zemljište koje je uredno ovjereno kod javnog bilježnika. Ako netko ima slično iskusto molim pomoć.
  3. Poštovani trebam informaciju što se događa prilikom stečaja firme a postoji auto kupljeno na leasing koje je još u otplati ?? Pozdrav!
  4. fizička osoba je dala pozajmicu d.. dali se može naplatiti fizička osoba putem zadužnice??? pozdrav!
  5. Poštovani trebao bi savjet u svezi blokiranog računa obrta,mi smo kao firma tužili obrt i dobili spor i u redu smo čekanja za naplatu, međutim vlasnik je zatvorio radnju i otišao u inozemstvo a račun obrta i dalje stoji blokiran već dvije godine.Što poduzeti dalje????
  6. Poštovani trebao bi savjet u svezi blokiranog računa obrta,mi smo kao firma tužili obrt i dobili spor i u redu smo čekanja za naplatu, međutim vlasnik je zatvorio radnju i otišao u inozemstvo a račun obrta i dalje stoji blokiran već dvije godine.Što poduzeti dalje????
  7. zanimaju me iskustva sa Visokim trgovačkim sudom u Zagrebu budući da se tuženik žalio na presudu prvostupanjskog suda,predmet je poslan na Visoki trg.sud u Zagreb, nije stavljen pod hitne predmete te se ništa ne događa već dvije godine, prije toga se tri godine predmet riješavao na prvostupanjskom sudu .Zanimju me iskustva koliko treba vremena da drugostupanjski sud riješi predmet i dali postoji rok.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija