Jump to content

ogorceni

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. i ne smo da sam ja dostavio sudu u zagrebu sve potrebne papire nego je i sud u rimu preko ambasade napravio isto! ali nikakve koristi jos sam na interpolovoj tjeralici!
  2. nije drugo kazneno djelo,jer kad je dosao zahtjev za izrucenje taljanski nadlezni sud je donio odluku o neizrucenju, jer sam, ponavljam, za to djelo bio vec osudjen i na izdrzavanju zatvorske kazne! problem je sto nadlezni suu u hrvatskoj nije povukao potjernicu i ja ako izadjem iz italije bit cu uhapsen! ja sam u medjuvremenu izasao van na slobodu i u italiji se mogu slobodno kretati! problem je sto nemogu kuci nakon 7 godina provedenih u zatvoru!
  3. od 2004. godine sam na izdrzavanju zatvorske kazne u italij. 2009. dolazi mi medjunarodna tjeralica iz hrvatske kojom traze moje izrucenje zbog clana 173.2 ali taljanski sud ne dopusta izrucenje jer je utvrdio da sam za to djelo, zbog kojeg me traze, vec bio pravomocno osudjen u italiji i da sam na izdrzavanju kazne u italiji. bez obzira na sve hrvatske vlasti do danasnjeg dana nisu povukle tjeralicu i ja kad napustim italiju ponovno cu biti uhapsen! nek mi neko proba objasniti sta da radim i kako mogu izbjeci da ponovno zavrsim u zatvoru za jedno te isto djelo. dali postoji zastara, i nakon koliko je apsolutna? djelo je pocinjeno 2004. godine a jos uvjek nisam osudjen u hrvatskoj! hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija